23948sdkhjf

Fire nye agenturer til Verktøy–Senteret Terje Kulvik

Verktøy-Senteret Terje Kulvik AS fikk i 2014 tildelt agenturene for Miller GmbH, Prâzisionswerkzeuge, WTE Präzisionstechnik GmbH, August Beck GmbH og Weisskopf Werkzeuge GmbH. Alle disse firmaene er en del av den store Mapal-gruppen som vokser sterkt. Gruppen investerer betydelige beløp i både nye maskiner og lokaler.

- Verktøy-Senteret Terje Kulvik var i uke fem på besøk hos våre fire nye partnere, og der fikk vi både opplæring og solid produktinformasjon. Vårt firma gleder oss stort over de nye agenturene, og det blir spennende å få lov til å bringe disse nye agenturene inn på det norske markedet, forteller daglig leder Terje Kulvik.

WTE eneste på markedet

Bedriftens fire nye partnere er firmaet Miller GmbH som er spesialister på fullhardmetall bor- og freseverktøy. Miller har et omfattende leveringsprogram og er kjent for høy presisjon og kvalitet.

Firmaet WTE Präzisionstechnik er spesialister på hydrauliske chucker og krympeholdere. WTE presenterte flere spennende nyheter innenfor spennteknikk og nye varianter av hydrauliske chucker. Spesielt interessant synes vi den nye hydrauliske chucken er som forhindrer «Pull Out» (forhindrer freseverkøyene å bli dratt ut av holderen under fresing) og den nye «Printed» versjonen av hydraulisk chuck. Denne teknologien er WTE den eneste på markedet med og teknologien er allerede patentert.

Firmaet August Beck GmbH er spesialister på brotsjing. August Bech er et gammelt, velrenommert selskap med lange tradisjoner innenfor brotsjing og forsenking. Deres produkter holder høy kvalitet og nøyaktighet.

Bredere produktutvalg

Den fjerde nye partneren er firmaet Weisskopf Werkzeuge GmbH. Dette er et firma som har spesialisert seg på spesialverktøy.

- De kan levere spesialversjoner innenfor hardmetall bor og fres på så lite som ca.1 uke etter mottatt og godkjent ordre. Dette er fantastisk raskt allerede nå, men for å øke kapasiteten ytterligere skal det hos Weisskopf investeres betydelige summer i nye lokaler og maskiner, forteller Terje Kulvik entusiastisk.

- Vi i Verktøy-Senteret Terje Kulvik har den senere tiden vært i en fase der vi bygger ut vår virksomhet. Vi har skaffet større lagerareal for å kunne håndtere en økt omsetning. Som selskap er vi mer komplette, og våre nye agenturer utfyller vår portefølje uten at de står i konkurranse mot vårt øvrige sortiment. Vi har et bredere leveringsprogram enn vi noen gang har hatt, og vi fortsetter vårt arbeid sammen med våre leverandører for å fremskaffe våre kunder de mest optimale tekniske løsninger og produkter, avslutter Terje Kulvik.

Les mer om produktene på www.vstk.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.239