23948sdkhjf

Haas Automation rundet en milliard i 2014

Den amerikanske maskinprodusenten Haas Automation rapporterer at de årlige inntekter for første gang i selskapets historie rundet en milliard US dollar i 2014 - en økning på mer enn 11 prosent siden 2013.

USAs ledende verktøymaskinprodusent produserte mer enn 14.000 enheter i 2014 - en økning på 22 prosent i forhold til året før, også dette en rekord som ytterligere forsterker Haas Automations posisjon som en global leder innen verktøymaskinindustrien.

Fortsetter å investere

- 2014 var et kjempefint år, vårt beste år noensinne. Og vi har mye å takke våre internasjonale kunder for. Vi vil fortsette å investere i våre økende internasjonale markeder for å sikre at alle Haas kundene får produkter av høy kvalitet og service i verdensklasse, uttalte Bob Murray, adm. direktør for Haas Automation.

Vokser over hele verden

Alle Haas produktene er bygd i selskapets hundretusen kvadratmeter store produksjonsanlegg i Sør-California. De er distribuert over hele verden gjennom et globalt nettverk av såkalte Haas Factory Outlets (HFO). For tiden er det mer enn 170 HFO i mer enn 50 land over hele verden, med mer planlagt for fremtiden.

- Vårt voksende HFO-nettverk tillater oss å gi Haas kunder over hele verden lokal tilgang til Haas produkter, salgshjelp, reservedeler, og fabrikkopplærte servicepersonell, understreket Murray.

For mer informasjon besøk: www.HaasCNC.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.282