23948sdkhjf

Torgy med eget verksted på Bryne

For å betjene hasteoppdrag har Torgy Mek Industri AS etablert et eget verksted på Bryne. Målet er å ha produksjonen tett på kundene og å øke aktiviteten i Norge.

Som en del av bedriftens visjon for vekst og større markedsandel har Torgy Mek Industri AS etablert et avdelingskontor i Stavangerområdet for å være tettere på sine kunder og beslutningstakere i regionen. Torgy flyttet inn i sine nye lokaler på Bryne Næringspark i fjor høst.

Ny vannskjærer

På Bryne finnes en produksjonsenhet og holder lager av supportrør for å være i stand til å betjene kundenes behov for kortere leveringstider. Kenneth Mailund er ansvarlig for avdelingen, og han ser muligheter for nye markeder:

- Det å være tilstede der kundene befinner seg er et godt utgangspunkt for videre vekst. Samtidig jobber vi med å få på plass alle maskiner og utstyr vi trenger for å møte kundenes behov. Vi har investert i en ny vannskjæremaskin fra Bystronic. Valget falt på denne maskinprodusenten fordi vi har god erfaring fra Bystronic laserskjæremaskin fra før, og siden det er samme styringssystem på disse maskinene får vi minimalt behov for opplæring av operatør, forteller Mailund.

Vil utvide produkttilbudet

Torgy er kjent som produsent og leverandør av festesystemer for rør.

- Selv om våre hovedprodukter er rørfesteløsninger ser vi muligheten til å utvide vårt produktspekter. Foruten vannskjæring kan vi også knekke, sage, klippe, sveise og montere komplette løsninger, så det er bare å ta kontakt, inviterer Kenneth Mailund.

For mer informasjon besøk: www.torgy.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079