23948sdkhjf

Nye Seco-verktøy gjør gjenging og boring mer allsidig

Seco utvidet nylig sortimentet innen hullbearbeiding ved å tilføye de nye Threadmaster Tap- og Seco Feedmax universalbor til sitt allerede omfattende sortiment av solide bor. Ytelse, allsidighet og nytteverdi var de viktigste kriteriene for selskapet under utviklingen av de nye produktene.

Med den nye raske Threadmaster gjengetapp i high-speed, kan produsenter gjenge hull i en rekke forskjellige emner og materialer. Takket være den universelle utformingen kan den også brukes til de mest vanlige gjengene. Dette gjør at du kan begrense antall verktøy du trenger og derved redusere kostnadene.

Optimerer sponformen

På Threadmaster Tap er det brukt et moderne overflatebelegg. Det resulterer i bedre skjæredata og resultater i stål opptil 350 HB, rustfritt stål og støpejern sammenlignet med produkter uten slikt belegg. Bruk av spesielle geometrier og eggbehandlinger er med på å optimere sponformen for å få en effektiv sponavgang. Verktøyet leveres også med fire forskjellige typer. Bunntapp, gjennomgående, rette kanaler for kortsponete materialer og formtapper.

Threadmaster Tap-produkter er kompatible med Secos EPB-gjengechucker, for eksempel den nye EPB 5867-gjengechucken med mikrokompensering for synkronisert gjengeskjæring, EPB 5865 ER-hylsegjengechucken, EPB 5260-gjengechucken med hurtigkobling samt EPB 5283-gjengechucken med aksial kompensering.

God slitestyrke

Seco Feedmax Universal-bor egner seg godt til hullboring innen alle industrisegmenter, spesielt der det er viktig å ha så liten verktøypark som mulig hos produsenter med små og mellomstore serier. Produktserien omfatter en geometri med fire faser som gir utmerket sentreringsevne, opprettholder en IT8/9-toleranse samt er enkel å slipe. Borene har også et polert AlCrN-belegg som gir god slitestyrke, robusthet samt utmerket sponavgang.

Borene leveres i diameter fra 3 til 20 mm (i trinn på 0,1 mm) og sylindriske skaft som gir 3xD- og 5xD-skjæredybder. 3xD-skaftene er tilgjengelige både med og uten innvendig kjøling. Seco Feedmax Universal-bor er kompatible med Secos EPB-krympeholdere, hydrauliske chucker samt presisjonshylsechucker.

Når de brukes sammen, utgjør Threadmaster Tap- og Seco Feedmax Universal-borene en svært allsidig og effektiv kombinasjon av gjenge- og boreverktøy.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com/threading og www.secotools.com/feedmaxuniversal

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.064