23948sdkhjf

Digital milepæl for det nyfusjonerte selskapet Dormer Pramet

Nylig ble et nytt nettsted for det nyfusjonerte selskapet Dormer Pramet lansert. Lanseringen innebærer en digital milepæl, med oppdateringer av selskapets tilstedeværelse på sosiale medier og flere nye interaktive apper.

Nettstedet www.dormerpramet.com bringer sammen de to selskapenes tidligere nettsider til en enkelt side hvor du kan finne all relevant informasjon om Dormers omfattende utvalg av roterende verktøy

og fra første juli i år også Pramets brede spekter av verktøy for boring, fresing og dreiing.

Brukervennlig plattform

- Vi har et godt rykte i markedet for raskt å gi informasjon på en enkel og fleksibel måte. Dette gjelder også for trykt materiale type; brosjyrer, kataloger, tekniske manualer og apper samt programmer for verktøyvalg online. Vår nye nettside, som er tilgjengelig på 15 ulike språk, er et annet eksempel på dette. Det viser selskapets komplette tilbud for roterende verktøy og vendeskjær på en enkel og brukervennlig plattform uttaler, Dario Furlato, prosjektleder i IT hos Dormer Pramet.

Dormers roterende verktøyprogram «Tool Selector» er tilgjengelig på nettstedet for søk av verktøy med en dynamisk søkefunksjon. I høst finnes de samme mulighetene med Pramets utvalg av verktøy. Hvis du besøker Dormer og Pramets tidligere nettsteder: www.dormertools.com og www.pramet.com ledes du direkte til det nye domenet.

Også på sosiale medier

Dormer Pramet også lansert en ny Tool Box App for smarttelefoner og nettbrett. Den interaktive appen er en oppdatert versjon av Dormers tidligere gjengekalkulator med en rekke nye nyttige funksjoner. Dormer Pramets gratis app er tilgjengelig for både iOS og Android, og lastes ned fra iTunes eller Google Play. Du finner den ved å søke på "Dormer".

Dormer Pramet har også oppdatert sine sider på sosiale medier i tråd med fusjonen. Bedriftsprofilen på Facebook er nå kalt www.facebook.com/dormerpramet og på Twitter DormerPramet, samt en ny YouTube-adresse: www.youtube.com/dormerpramet.

Informasjonen på sosiale medier inkluderer produktvideoer, bilder, forretningsinnlegg og maskintips som ukentlig gir kundene gode råd innen maskinering.

For mer informasjon besøk: www.dormertools.com og www.pramet.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063