23948sdkhjf

ABC-Maskin med to nye agenturer

ABC-Maskin AS kan nå skilte med to nye maskinagenturer; FLOTT og Weingärtner.

FLOTT kvalitetsmaskiner for boring, saging og metallsliping leveres nå av ABC-Maskin AS. Utvalgte FLOTT boremaskiner er nå på lager i Skien, klare for levering.

FLOTT er ingen nybegynner. Firmaet har over 160 års erfaring innen produksjon av maskiner for metallbearbeiding, og er en svært pålitelig partner for industrien. Produktspekteret omfatter innovative teknisk avanserte maskiner for boring, sliping, saging og spesialmaskiner. Alle FLOTTs maskiner er konstruert for lang levetid.

Utforsk FLOTTs produktspekter og se hva som er klart for levering på www.flott.de/en/

Over 40 års kompetanse

Weingärtner produserer fleroperasjonsmaskiner for de virkelig store og tunge jobbene i metallindustrien. Felles for alle maskinene er stor styrke, stabilitet og kompetanse fra forskning, utvikling innen skjæreteknologi og fullt integrert programvare.

ABC-Maskin AS er stolte av å ha blitt valgt til Weingärtners agent for Norge. I over 40 år har Weingärtner høstet gode karakterer for å være en kompetent og pålitelig samarbeidspartner, innen produksjon og montering av komplekst utstyr for industriproduksjon og maskinverktøy.

For mer informasjon besøk: www.abc-maskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062