23948sdkhjf

Løft metallplater med Ixtur PLE-700

Magneter & Verktøy AS presenterer i disse dager nyheten Ixtur PLE-700, en helautomatisk plateløfter designet for bruk med kran eller gaffeltruck. Produktet er helt fritt for ledninger og er enkelt å montere.

PLE-700 er en fleksibel løsning for løfting av stålplater med tykkelse fra 3 mm opptil 25 mm tykkelse, og i platestørrelse 1.25m x 2.50m og 1.50m x 3.00m. Ixturs magnetteknologi gjør at magnetene kun bruker energi når den magnetiske tilstanden endres, og dette gir batteriet en svært lang brukstid mellom hver ladning. Batteriet er kun i bruk ved endring av magnettilstanden, og det er det ingen fare for at lasten skal falle av hvis batteriet går tomt. Lasten forblir tilkoblet selv om batteriet dør.

Fleksibel magnetløfter

PLE-700 har en slank design og bygger kun 44 cm i høyde. Løfteren tilpasser seg miljøer der plassen er begrenset, som for eksempel ved lav hylleklaring. Batteriet tåler opptil 1000 løft på en ladning, har hele 30 timers standbytid og er raskt å bytte. Magnetløfteren veier kun 150 kg, og har løftekapasitet på hele 700 kilo tunge plater. Virkeområdet er fra -10 grader til +50.

Ixtur PLE-700 forhandles av Magneter & Verktøy AS som har et omfattende lager av alle typer magneter, skjærende verktøy, håndverktøy, måleverktøy og maskinverktøy.

Les mer og se video på www.magneterogverktoy.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.172