23948sdkhjf

Meidell med app for skjæredata til båndsagblader

Som eneste sagbladleverandør i Norge, lanserer nå Meidell sin egen skjæredataguide til båndsagblader, som app for smarttelefon og nettbrett.

Appen er tilgjengelig både for Apple og Android-brukere. Dette er et verktøy som på en enkel måte hjelper kundene med å finne riktige skjæredata. Med stor vekt på brukervennlighet og enkelhet, er
applikasjonen utviklet med tanke på at operatøren skal kunne nyttiggjøre seg denne direkte og operativt ute i selve produksjonen.

Sagblad ikke bare sagblad

Skjæredataguiden er basert på Meidells egne sagblader fra Wikus, men vil naturligvis ha overføringsverdi også for blader fra andre produsenter.

- Vi har utviklet denne applikasjonen på bakgrunn av stor etterspørsel fra våre kunder etter enkelt tilgjengelige skjæredata, sier Morten Høisveen, produktansvarlig for sagblader i Meidell, og fortsetter:

- Vi tilbyr også det mer avanserte skjæredataprogrammet ParaMaster 3.0 gjennom Wikus, men for mange blir dette ofte for omfattende, og i de tilfellene er vår nye app et vesentlig enklere, men likevel effektivt alternativ. Et sagblad er ikke bare et sagblad, og det er mange forhold som spiller inn for oppnå effektiv og økonomisk kapping. Det er
nettopp dette vi ønsker å hjelpe kundene våre med, utdyper Høisveen.

For mer informasjon besøk: www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203