23948sdkhjf

Økt utvalg av blokkerbare gassfjærer hos Lesjøfors

Gassfjærdivisjonen i Lesjøfors er godt utrustet for fremtiden med tekniske investeringer og et kunnskapsrikt supportteam. Nylig økte Lesjøfors produksjonskapasiteten av blokkerbare gassfjærer, og lanserte et nytt utvalg med betjeningshendler.

Blokkerbare gassfjærer styrer bevegelsen av heve- og senkbare senger, bord, luker, kontrollpaneler og stoler, og har muligheten til trinnløst å låse mekanismen hvor som helst. En fleksibel plassering av gassfjæren er mulig takket være en bastant låsekraft som blokkerer slagbevegelsen i ønsket stilling uten eksterne låsmekanismer.

Funksjonen oppnås gjennom et unikt ventilstempelsystem som effektivt separerer den indre sylinder i to trykkamre. Ved å aktivere ventilstempelet kobles trykkamrene sammen, hvilket gjør det mulig for gassfjæren å bevege seg fritt til ønsket stilling.

Kan «skreddersy»

Standardsortimentet til Lesjøfors omfatter 70 forskjellige blokkerbare gassfjærer som kan kombineres med en rekke utløsermekanismer og endefester. Skreddersydde løsninger med slaglengde på opp til 250 mm og krefter opp til 1000 N kan tilbys på forespørsel.

Ny serie betjeningshendler
Utover den økte kapasiteten av blokkerbare gassfjærer, lanserer Lesjøfors også et nytt utvalg av betjeningshendler og trykknapper. Sammenlignet med tradisjonelle betjeningsknapper gir de nye trykknappene en elegant manøvreringsfunksjon med perfekt passform i alle applikasjoner, hevder produsenten.

Investeringer for fremtiden
Lesjøfors gassfjærdivisjon viste god salgsvekst i 2014 og forventer at markedspotensialet for de blokkerbare gassfjærene fortsetter å øke de neste årene.

Lesjøfors legger ned store ressurser med målrettet forskning- og utviklingsarbeid samtidig som produksjonskapasiteten økes for å opprettholde markedsposisjon og organisk vekst.

«Med et unikt utvalg av gassfjærer og profesjonelle lokale salgsteam, står Lesjøfors klar til å møte dine gassfjærkrav i dag og langt inn i fremtiden», heter det i en melding fra selskapet.

For mer informasjon besøk: www.lesjofors.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078