23948sdkhjf

Kurses i Guhring verktøy

Kursing av egne medarbeidere er et viktig ledd i arbeidet med å gi kundene den beste service og veiledning. Derfor kjøres det jevnlig produktkurs hos Ing. Yngve Ege AS.

Ing. Yngve Ege AS er i dag en av Norges ledende leverandører av verktøy og utstyr til mekanisk industri. En viktig årsak til dette er det kontinuerlige arbeidet som utføres for å holde bedriftens ansatte best mulig oppdatert på produktene.

- For oss er det svært viktig at våre selgere både skal kunne anbefale de best egnede produktene, og samtid kunne gi en eksperts veiledning på de forskjellige bruksområdene, forteller daglig leder hos Ing. Yngve Ege, Ola Nybråten.

Guhring med fra starten

- I dag har vi gleden av å få besøk av Dirk Schadowisky fra Guhring som skal vise Guhrings siste nyheter, kurse oss i alle de forskjellige verktøyenes bruksområder, samt gi en dybdeinnføring i dynamisk fresing og fresemetoder. Guhring er en verdensledende produsent av høykvalitetsverktøy med over 6000 ansatte. De har et bredt utvalg av blant annet freser, bor, gjengeverktøy, forsenkere, brotcher og lagerautomater, og vi i Ing. Yngve Ege har hatt agenturet på Guhring helt siden 1987, uttaler Nybråten.

Guhring har vært samarbeidspartner omtrent siden oppstarten av firmaet Ing. Yngve Ege, og vi var allerede før samarbeidet startet vel kjent med Guhrings gode renomme i markedet, forklarer Nybråten videre.

Viktig med riktig verktøy

Guhring har et svært bredt standardsortiment, samtidig som de også har stor erfaring med å produsere helt spesielle kundetilpassede løsninger, og da spesielt til krevende bransjer som bil-, olje-, luftfart-, og kraftindustrien.

Ing. Yngve Ege lagerfører store deler av Guhrings standardsortimentet, og får daglig forsendelser fra Guhring.

- Skulle vi være i manko for noe fra sortimentet så har vi det i løpet av 24 timer. Vi vet hvor viktig det er med riktig verktøy, og vi har derfor et veldig fokus på å kunne levere på svært kort tid. Samtidig skal vi kunne veilede våre kunder på en best mulig måte, og derfor arrangerer vi stadig kurs for våre selgere, avslutter Ola Nybråten.

Les mer om Guhrings produkter på www.ege.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.204