23948sdkhjf

Webverktøy skaper individuelle 3D-gripefingre med et tastetrykk

Schunk eGrip er verdens første helautomatiske 3D-designverktøy for additivt produserte gripefingre. Schunk eGrip trenger bare minimale data for å utføre den helautomatiske beregningen av optimal 3D-kontur samt pris og leveringstid.

Det lisensfrie, nettleserbaserte verktøyet fra Schunk, produsent av fastspenningsteknologi og gripesystemer, reduserer design- og ordretiden for tilpassede gripefingre til bare 15 minutter.

Enkelt å bestille

Med den intelligente programvaren, som er tilgjengelig hele døgnet og som ikke krever et eget CAD-program, kan brukeren laste opp emnet eller komponenten som en STEP- eller STL-fil og legge inn tilleggsinformasjon som vekt, installasjonsposisjonen til griperen og fingerlengde. Etter få sekunder mottar brukeren et detaljert tilbud som inneholder 3D-kontur, leveringstid og pris. Schunk eGrip kan raskt beregne selv avanserte geometriske verdier. Brukerne kan enten bestille gripefingrene med en gang eller lagre tilbudet og hente det ut igjen senere. I tillegg kan de utvendige delene til de genererte enhetene, som består av griper, gripefingre og emne, lastes ned i STL-format for umiddelbar bruk i systemdesignen.

Tids- og kostnadsbesparelser

De prisgunstige, additivt produserte gripeklørne er raske å produsere og er laget av lett, slitesterkt polyamid 12, i hvitt eller svart. Til farmasøytisk og medisinsk bruk fås gripefingrene også i FDA-godkjent polyamid 12. Fordi polyamid er bestandig mot kjemikalier og egnet for bruk med næringsmidler, er gripeklørne også trygge å bruke i forbindelse med aggressive medier. Den lave vekten gjør gripefingrene ideelle med tanke på å redusere syklustider og strømforbruk i systemene, og de kan dessuten brukes med mindre roboter og håndteringssystemer. I kombinasjon med Schunk BSWS hurtigsystem for bytte av gripefingre, kan griperne på få sekunder utstyres for et nytt delespekter. I første omgang er Schunks eGrip-gripefingre tilgjengelige for Schunks universalgripere PGN-plus 40 til 125 samt for Schunk småkomponentgripere MPG-plus 20 til 64. Andre serier planlegges.

For mer informasjon besøk: www.schunk.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094