23948sdkhjf

Steadyline for innvendig dreiing

For å bygge videre på den suksessen de oppnådde med Steadyline-fresholdere, har Seco utvidet sortimentet innen sin patenterte serie med dempede verktøy med innvendig dreiing. Dette gir, i følge produsenten, svært høy produktivitet innen maskineringsoppgaver med lange overheng.

Det nylig patenterte GL-festet på disse dreieverktøyene gjør det mulig å bearbeide både statiske og roterende materialer uten å måtte skifte stang.

Disse solide og stabile verktøyene reduserer uønsket vibrasjon på en effektiv måte selv under krevende forhold. Dette takket være et "dynamisk passivt system" inne i holderkroppen hvor en dempemasse bruker motsatte vibrasjoner for å nøytralisere de opprinnelige vibrasjonene. På den måten kan disse produktene redusere syklustiden med opptil 50 prosent, i følge produsenten. Systemet reduserer belastningen på spindelen samt sikrer god sponavgang, gir fine overflater og lang levetid.

Enkel innspenning

Det svært presise GL-festet på disse dreiestengene har en polylobekonuskobling med to 180-graders posisjoner som plasserer verktøyets skjær enten rett opp eller rett ned for å sørge for effektiv sponkontroll.

Festet har også en kraftig og rask låsefunksjon som fungerer ved at en det er bygget inn en enkel låsering som trekker til seg verktøyhodet og sørger for en sikker og stabil innspenning. Når en dreiestang er justert ferdig, er det mulig å koble av og på verktøyhoder uten at du trenger å rekalibrere systemet, og med GL-festet på Steadyline-stengene trenger du bare en hakenøkkel for å løsne og trekke til verktøyhodene.

Bredt bruksområde

Dreiestengene er tilgjengelig i 6xD, 8xD og 10xD i en rekke typer, inkludert Seco-CaptoT C4, C5 og C6 samt med et stort utvalg av dreiehoder for CN-, DN-, WN-, CC-, DC-, TC-, TN- og RN-skjær i tillegg til hoder med Snap-Tap-gjenger. Disse dreiestengene er godt egnet til bruk innen en rekke bruksområder og oppgaver, inkludert grov- og finbearbeiding og gjenge- og sporstikking. I tillegg har stengene innvendige kjølekanaler for å sikre enda bedre sponavgang.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.14