23948sdkhjf

TTP Seals fortsetter å vokse

Ny mann på laget hos TTP Seals - en skikkelig lagspiller!

Bjørn Johansen (62 år) startet som selger hos TTP Seals 1. april i år. Bjørn har over 40 års erfaring i faget, og har tidligere jobbet med to av de tre TTP Seals-gründerne i Freudenberg. Han sluttet der i 1995, og begynte da å jobbe i Tetningshuset. Da dette ble solgt til Otto Olsen, fulgte han med på lasset. Som gammel fotballspiller og maratonløper, har han holdt seg i god form, og ønsker nå å avslutte sin fotballkarriere med gamle kolleger i et mindre firma.

Skaffet fotballspiller jobb

Som følge av økt omsetning, trengte også lageravdelingen å styrkes. Pål Steffen Andresen (32 år) har vært profesjonell fotballspiller siden han var 18 år, med både LSK og Ull/Kisa på CV-en. Da Strømmen ønsket å få ham i sin stall, måtte de skaffe ham jobb samtidig. Det klaffet samtidig med at de fotballinteresserte eierne av TTP Seals trengte en lagerarbeider, og Pål Steffen har allerede funnet seg godt til rette med resten av gjengen på lageret.

TTP Seals leverer alt innen tetninger som akseltetninger, hydraulikk tetninger, O-ringer, låseringer, tallerkenfjær, gummiduk, vibrasjonsdempere og pakninger.

For mer informasjon besøk: www.ttpseals.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094