23948sdkhjf

En milepæl i Tamek’s historie!

Tamek AS ser kvalitet som en viktig faktor for fremgang i arbeidet med å utvikle egen virksomhet og langsiktige kunderelasjoner, sier adm. direktør Patrik Berggren i Tamek AS.

Etter å ha jobbet målrettet og dedikert med ISO-implementering siden august 2013, har Tamek kommet i mål med sertifisering i henhold til ISO 9001:2008.

- Det har vært en ekstremt lærerik prosess for hele organisasjonen og har gitt alle involverte et reelt kunnskapsløft innen mange segmenter og på ulike plan. I utgangspunktet handler jo denne prosessen om å dokumentere det du gjør og deretter leve som du lærer, sier Berggren.

Vil bli komplett leverandør

- ISO som styringssystem vil gi oss uvurderlig hjelp og skape forutsetninger for å forbedre kvalitet i alle ledd. Samtidig som det tvinger frem god struktur på egne prosesser, så krever det også at du som bedrift jobber aktivt og fokusert mot bedriftens interne kvalitetspolitikk og kvalitetsmål. Systematiserte leverandørvurderinger og kundeundersøkelser er sentrale aktiviteter i ISO-standarden og vil gi Tamek verdifull informasjon, forteller Berggren, og fortsetter:

- Kunden er vår øverste sjef og uten kundens behov har Tamek ingen eksistensberettigelse. Å vite om kundens holdning til bedriften er meget viktig informasjon og avgjørende for videre utvikling og vekst. Våre kundeforhold skal bygge på gjensidighet, tillit og trygghet.

ISO 9001:2008 er en milepæl i Tamek’s visjon om å bli en komplett og pålitelig leverandør, dimensjonert for vekst og framtidens produkter avslutter Berggren.

For mer informasjon besøk: www.tamek.no

Om TaMek AS

TaMek AS ble etablert i Oslo i 1984 og eies av Hoffgruppen, et konsern som arbeider nasjonalt og internasjonalt innenfor en lang rekke områder. Selskapet holder til på Lindeberg på Frogner, og leverer alle tjenester innenfor tynnplatebearbeiding, maskinering, sveising og montering. Selskapet forhandler blant annet; Silmax, Mitsubishi, TaeguTec, Dandrea og OSG.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063