23948sdkhjf

Vil du være med så heng på!

Det er nå det gjelder. Det er nettopp nå splitter ny teknologi kommer inn på det norske markedet og det er akkurat da det er om å gjøre å være til stede. Og dette kritiske øyeblikket er kontinuerlig -for i vår tid kommer det ny teknologi hele tiden - nesten hver dag. Derfor er det også en god ide å besøke Den Tekniske Messen 2015!

Det er nettopp derfor Den Tekniske Messen (DTM) er en stor og viktig møteplass for aktørene i norsk industri. DTM har mange funksjoner både for utstillere og besøkende. Det dreier seg om å treffe de andre som opererer i markedet – hva rører seg av nyheter hos produsenter, konkurrenter og kunder. Det dreier seg om å treffe hele industri-Norge på en arena, snappe opp stemninger og trender - hva er behovet og etterspørselen der ute. Og det dreier seg om å være til stede når nye muligheter dukker opp - det kommer også produsenter til Den Tekniske Messen som ser etter muligheter i Norge. Faktisk, mens jeg sitter og skriver disse ordene fikk jeg en telefon fra en utenlandsk produsent som ønsket å besøke messen, nettopp for å finne norske kontakter.

I tillegg til dette viktige kontaktnettverket som DTM byr på har vi også satset stort på aktuelle seminarer under årets messe. Faglig opplæring og oppdatering er viktigere enn noen sinne og her tilbyr vi både nyheter og lærdom i et teknologisk miljø og med de beste ressurser som foredragsholdere. Hovedoverskriftene for seminardagene er:

Siste nytt innen materialteknologi 3D-print i metall, -additiv tilvirkning, serieproduksjon? Praktiske brukerseminar Robotseminarer

Fullt program for messedagene finner du på: www.mgf.no/messer/. Du finner det også i en artikkel om seminarene i denne utgaven av MR.

Alle seminarer holdes i utstillingshallen og har gratis adgang, ingen påmelding kreves. Dette gir seminarene en nærhet til utstillingen og god fleksibilitet for besøkende som kan droppe inn på de foredragene man ønsker under messebesøket.

Det norske industrimarkedet er inne i en periode med uro og omstilling. Oljesektoren som så mange er avhengige av, er inne i en fase med nedskjæringer, noe som påvirker mange bedrifter og arbeidsplasser. Vi må vente oss forandringer, men for noen kan dette være en nødvendig og positiv manøver. Det kan gi nye muligheter. Da er det ekstra viktig ikke å bli stående igjen på stasjonen når toget går!

Vi sees på Den Tekniske Messen!

Sett av uke 38 og delta som utstiller eller besøkende!

Exporama senteret, Hellerudsletta 15.-18. september.

Mer informasjon om Den Tekniske Messen 2015 og registrering som utstiller: www.mgf.no e-post: dentekniskemessen@mgf.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063