23948sdkhjf

Ravema på Den Tekniske Messen

I år har Ravema Norgespremiere på «verdens raskeste» CNC-styresystem: Mazak SmoothX som du får demonstrert på Den Tekniske Messen 2015.

- Vi kommer til å ha 100 prosent fokus på Mazak SmoothX under årets messe. Vi stiller med simulatorer, og kjører kontinuerlig demonstrasjon av styresystemet, forteller Reidar Kverneland fra Ravema.

Under seminardelen av messen Onsdag 16. september kl. 1300: Additive Machining «The future of multi-tasking

manufacturing».

Her vil Mazak’s representant, Alan Mucklow, Group Product Manager Europe, holde et foredrag om Mazak’s visjon om framtidig produksjon. Vi får presentert Mazak Integrex i400AM.

FREDAG KL. 11.30: SMART AUTOMATION

- Etter vår suksess tidligere i år med Smart Automation-dager både i Värnamo og vårt demosenter på Jæren, ønsker vi å videreføre

dette til et større publikum. Vi benytter denne anledningen til å bringe budskapet til hele bransjen i Norge. Dette foredraget vil bli holdt av vår samarbeidspartner Jelle De Roovere, Business Development Manager hos RoboJob i Belgia.

INVITERER TIL VERDENSPREMIERE

- Har dessverre ikke fått fram maskin til messen, men inviterer med dette hele den mekaniske bransjen til verdenspremiere av

Mazak Integrex i400 x 2500 med SmoothXstyresystem i vårt demosenter på Jæren litt senere i høst. For mer info, se invitasjon/annonse som kommer i Maskinregisteret, inviterer Reidar Kverneland.

Ravema AS stiller ut på stand C06 på Den Tekniske Messen 2015.

For mer informasjon besøk: www.ravema.as

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.25