23948sdkhjf

Haas på DTM med ny forhandler i Norge

De startet opp i mai og har allerede solgt flere maskiner - Haas Factory Outlet Norway er nå en avdeling i HMS Maskin AS. Du treffer dem på Den Tekniske Messen.

Du har sikkert sett dem før; Rune Jensen og Jostein Aas. Sistnevnte er nå servicesjef og Jensen er daglig leder i Haas Factory Outlet Norway.

Så nå er det kun Haas fremover?

- Ja, med dette nye rendyrkede Haas selskapet håper vi å kunne gi våre kunder en enda bedre support fra A til Å. Enten man skal kjøpe en ny maskin, eller trenger hjelp til eksisterende utstyr. Vi benytter nå all vår tid og energi på kun et merke. Et merke som med sitt utvalg tilfredsstiller behovene til majoriteten av det norske markedet.

Godt i gang

Siden oppstarten i mai i år har Jensen hatt en myk start.

- Vi har solgt seks maskiner så langt i år, noe vi er godt fornøyde med. Enn så lenge er vi to mann i drift, men håper å kunne få på plass en til i løpet av høsten, sier Jensen.

Deltar på Den Tekniske Messen

- Akkurat nå holder vi på med forberedelser til den tekniske messen der vi viser frem noen av våre produkter. Kom innom på vår stand C26, inviterer Jensen.

For mer informasjon besøk: www.hmsmaskin.no

Om Haas:

Haas Automation, Inc. er den største verktøymaskinprodusenten i USA. Haas produserer en komplett linje av CNC-vertikal og horisontal maskineringssenter, CNC-dreiebenker, og roterende produkter. Selskapet bygger også en rekke spesialmaskiner, inkludert 5-akse maskineringssenter, maskineringssentre for formbygging, «Toolroom» maskiner og portalmaskiner.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.125