23948sdkhjf

Nytt slipeverktøy for metallavgrading fra Produma

Produma AB introduserer et nytt slipeverktøy for deres avgradingsmaskiner. Navnet er Cylinder og er en komplett enhet som monteres på spindelen med en sekskantskrue.

Det nye verktøyet består av strimler av slipepapir og egner seg for hardere avgrading av rette og buede flater i både metall og tre. Innledningsvis lanseres den med kornstørrelse 120 og 150. Bredde 150 mm og en diameter på maksimalt 300 mm.

I forhold til tidligere slipeverktøy bestående av 14 separate slipelameller er oppsettings- og innkjøringstiden er vesentlig kortere.

Maskinen arbeider med lav omdreiningshastighet (700 omdr/min), er veldig stillegående og timekostnaden for slitasje av slipeverktøyet er lav. Det er den lave spindelhastigheten som er "hemmeligheten" bak teknologien. Den brukes først og fremst for å fjerne skarpe kanter etter vannskjæring, på stansede eller klipte metallkomponenter, skårne rør eller aluminiumprofiler, samt for pussing og polering. Teknologien gjør det lettere å overholde CE- direktivet om gradfrie kanter.

Produmas avgradingsteknologi har vært på markedet i mer enn 20 år.

- Dette er spesielt viktig for utstyr til næringsmiddelindustrien sier C-G Nilsson.

For mer informasjon: www.produma.se/nyheter

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063