23948sdkhjf

Behringer med flere nyheter på EMO Milano

Behringer vil på EMO messen i Milano vise flere spennende nyheter innen metallsager. Fokus vil være på den nye HBE-Dynamic serien, rekordhøyt sagetempo med HBM500SC og VA-L 560 NC2 for saging i aluminium.

Den nye HBE-Dynamic serien fra sagspesialisten Behringer leverer, i følge produsenten, imponerende ytelser, svært god brukervennlighet og økonomisk saging. Serien av båndsager består av seks modeller med skjæreområde fra 260 mm til 700 mm, og dekker et omfattende arbeidsområde for metallbearbeidende bedrifter.

Med sine nye standardfunksjoner setter HBE Dynamic en ny standard for fleksible applikasjoner. Sagen mates av Servo Drive-systemet som har automatisk matekontroll. Dette gir presis trykkbevegelse og dermed høy sagytelse med lave verktøykostnader. Det standardiserte trykkontrollsystemet hindrer overbelastning av sagbladet. Den doble fastspenningen gir godt og sikkert feste av materialet i automatmodus, og fleksibilitet ved enkle kutt. Den valgfrie mekaniske stoppfunksjonen sørger for minimalt tap av restmateriale. Effektivitet som lønner seg, mener produsenten.

Saging i rekordtempo med den nye HBM500SC

Sagteknologi utviklet av Behringer har «revolusjonert» båndsagmarkedet når det kommer til ytelser på sagen, livslengde på sagbladene og besparelser i materiale. Nye HBM500SC er utstyrt med sagblader som er 1.1 millimeter tynne og 67 millimeter høye. Dette gir et minimalt materialforbruk, og sammenlignet med konvensjonelle store sirkelsager er besparelsen av materialet det sages i signifikant.

Også denne sagen mates automatisk av Behringer’s Servo Drive-system som gir konstant mating, automatisk justering av sagen i forhold til materialet som sages og sagbladets beskaffenhet. Overbelastning av sagbladet unngås dermed totalt.

For økonomisk drift er levetiden til verktøyet viktig. Spesielle sagbåndguider og et egnet kjølevæskesystem øker effektiviteten betraktelig. Hastighet og kosteffektivitet er ikke lenger motsetninger, og dette kommer tydelig frem av sagytelser og livslengde på sagbladet som tidligere var utenkelig.

XL-pakke for saging i aluminium.

Spesielt utviklet for saging i aluminium har Behringer Eisele utviklet VA-L 560 NC2, et sagsystem som setter mange nye standarder. Bygget i solide materialer med sofistikert tverrsnittgeometri har, i følge produsenten, den kraftige maskinen en uovertruffen ytelse.

VA-L er utviklet for bruk med karbidbelagte sirkelsagblader med diameter fra 500 mm til 560 mm størrelse. Med XL-pakken er det mulig å oppnå et skjæreområde på 240 mm på runde materialer eller 340 x175 mm på firkantet materiale ved å bruke et 620 mm diameter sagblad.

I tillegg til XL-pakken er en valgfri klemanordning tilgjengelig. Denne gjør maskinen i stand til å kutte flere profiler hvor hvert kutt utnytter det utvidede skjæreområdet så effektivt som mulig.

VA-L 560 NC2 er utstyrt med den nyeste teknologien på mateaksen og et svært stivt sagblad som sikrer en optimal sageprosess hvor lite vibrasjoner gir en svært god ytelse med utmerket overflatekvalitet og maksimal tilgjengelighet.

Besøk Behringer på EMO Milano på Pav 18 C17 eller kontakt LVD Norway for mer informasjon www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062