23948sdkhjf

LVD ekspanderer sin serie av elektriske kantpresser

LVD har nå utvidet Dyna-Press serien og lanserer to nye 24 tonns modeller. Dyna-Press serie kjennetegnes av kompakte, flyttbare, høyhastighets elektriske kantpresser som gir høyere kapasitet og økt produksjon.

Dyna-Press serien er utviklet for kostnadseffektiv knekking av små deler. Rask akselerasjon og retardasjon av den elektriske servodrevne bommen gir knekkehastigheter på opptil 25 mm per sekund.

De nye modellene kan håndtere knekkelengder opp til 1250 mm og har 24 tonn med knekkekraft. Koblingen av bommen og servomotoren gjør at kraften fordeles helt jevnt over hele arbeidslengden.

De nye 24 tonn kantpressene er kompakte og har en grunnflate på kun 1140 x 1760 mm. De opptar derfor lite verdifull gulvplass, og kan enkelt flyttes ved hjelp av en standard gaffeltruck. Den ergonomiske utformingen gjør at operatøren kan stå eller sitte mens man knekker produkter. Dyna-Press har et selvvatrende system og justerbar høyde på pedalene for komfortabel betjening.

Kommer i to utgaver

Dyna-Press 24/12 standardmodellen er utstyrt med to CNC-kontrollerte akser (X, R), mens Dyna-Press 24/12 Plus modellen i tillegg er utstyrt med Z1 og Z2-akser.

En omfattende serie av øvre og nedre verktøy er utviklet for kantpressene.

Standardmodellen er utstyrt med en 12-tommers berøringsskjerm som gjør det enkelt for operatøren å justere individuelle parameter.

Plus-modellen er utstyrt med TOUCH-B Lite kontroll som gjør det mulig for maskinoperatøren å utvikle og simulere 2D-design på en 15 tommer stor berøringsskjerm. I tillegg er TOUCH-B Lite kompatibel med LVD sin offline knekkeprogramvare CADMAN-B.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.109