23948sdkhjf

Seco utvider Jabro-serien

Seco har lansert Jabro-HPM JHP951-pinnefresener, som er en ny design med 4-skjærs pinnefreser for grovbearbeiding i diametere på 16 og 20 mm og pinnefresene Jabro-Mini JM905 og JM920 med liten diameter. Disse tilleggene videreutvikler kapasiteten til Secos solide hardmetallverktøy av høy kvalitet.

Høy sponavgang

Den nye 4-skjærs pinnefresen JHP951, som tidligere kun var tilgjengelig i versjoner med tre og fem skjær, har nå bueformet spiral, differensierte sponkanaler og en spesiell sponromdesign. På denne måten oppnår den utmerkede egenskaper for grovbearbeiding av stål, støpejern og andre vanlige arbeidsmaterialer samt høy sponavgang ved ustabile maskineringsforhold.

Utvider egenskapene

Sammenlignet med 5-skjærs-versjonen, utøver-4-skjærs JHP951-versjonen mindre skjærekrefter og gir mer plass til sponavgang sammenlignet med 5-skjærs-versjonen, noe som utvider egenskapene for å utføre pålitelig dyp lomme- og sporfresing på opptil 1,5 x D i alle maskineringsmiljøer. Verktøyet er tilgjengelig i diameter på 16 og 20 mm.

Takler krevende materialer

Utvidelsen av 4-skjærs-pinnefresene Jabro-Mini JM905 og JM920 reflekterer det økte behovet for nøyaktige verktøy med liten diameter og flere skjær til den medisinske industrien og tannlegeindustrien.

Jabro JM905 og JM920 med fire skjær er utformet for bruk i små høyhastighetsmaskiner og takler materialer i kobolt, krom, titan og andre krevende arbeidsmaterialer som brukes til implantatproduksjon, på en effektiv måte. Styrken og stabiliteten til disse verktøyene gjør også at de takler de stadig endrede sponbelastningene som forekommer i medisinske laboratorier og tannlegelaboratorier.

Pinnefresene JM905 og JM920, som tidligere kun var tilgjengelige som spesialverktøy, er nå tilgjengelige i diameter fra 0,1 til 2,0 mm og i lengder med langt overheng basert på de typiske dimensjonene opptil 16 x D.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062