23948sdkhjf

Ny innfesting skal gi høyere skjærekraft og bedre stabilitet

Seco utvidet nylig Square T4-08 Helical-produktserien for fresing med et nytt og innovativt skjærfestesystem for spesialutviklede skjær med fire skjæregger. Produktserien inneholder også den nye hardmetallsort MS2050 for titan og rustfrie materialer.

I følge produsenten er Helical T4-08 ideell for 2D-konturfresing og utmerker seg med sine gode egenskaper for bearbeiding av støpejern, stål og rustfritt stål. Skjærenes solide og pålitelige skjærleier, kombinert med flereggede skjær, skal gi en optimal stabilitet med nøyaktige 90-graders sider. Skjærene festes tangentielt i fresen, slik at skjærekreftene virker på den bredeste delen av skjæret. Dette gjør det mulig å oppnå den nødvendige slitestyrken selv om kuttedybden økes på freser med små diametere.

Stor allsidighet

I tillegg til den høye sponavgangen og den kostnadseffektive bruken, mener Seco Tools også at brukerne kan dra fordel av Square T4-08 Helicals store allsidighet. Variantene inkluderer normal tanndeling for spor- og konturfresing samt tettannet deling for kun konturfresing. Square T4-08 er tilgjengelig med M08- og MD08-geometri og fire sorter, inkludert den nye MS2050. Denne kompletterer egenskapene til MP3000, MK2050 og F40M. Programmet omfatter Seco-Capto-, Weldon-, Arbor- og Combimaster-hoder.

Verktøyet har diameter fra 25 til 54 mm og skjærkantlengde mellom 22 og 64 mm. Hjørneradier fra 0,4-1,6 mm. I tillegg har hele Square T4-08 Helical-serien integrerte kjølekanaler.

For mer informasjon besøk: www.secotools.com/squaret4/helical

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.097