23948sdkhjf

Krever minimal innsats - yter maksimal effekt

SEW-Eurodrive kommer med en løsning som er spesielt utviklet for enkle applikasjoner innen intern logistikk, den heter MOVIFIT basic.

Den desentraliserte omformeren MOVIFIT basic kompletterer SEW-Eurodrive’s portefølje i nedre funksjonsområde. Kan leveres som frekvensomformere opp til 1,5 kW og som motorstartere opp til 4 kW

eller 2 x 2,2 kW.

Åtte varianter

MOVIFIT basic, kombinerer en innovativ tilkobling - og kablingsteknologi som gjør prosjektering, installasjon og idriftsetting ekstremt lett. En effekttilkobling er integrert for feltinstallasjon. Kommunikasjon skjer via ASI-Interface eller standard binærløsning. Omformeren er tilgjengelig i åtte varianter med universal utførelse og like fysiske mål. Tilførselspenning, på 3 x 400 V AC, distribueres via FieldPower “kontaktblokk�? fra Weidmüller, som er integrert i enheten. I kombinasjon med ASI– Interface kan man i tillegg koble to sensorer til enheten som gir signaler til anleggets kontrollsystem via ASI-Interfacemaster uten ekstra kostnader. Alle enheter har et lokalt servicegrensesnitt. Dette gjør at en styringsenhet enkelt kan tilkobles og brukes for parameterinnstilling eller installasjon av desentraliserte løsninger.

For mer informasjon besøk: www.sew-eurodrive.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063