23948sdkhjf

Ny gjengeholder for chaserskjær fra Seco

Seco utviklet sin nye gjengholder for å bedre presisjon og stabilitet i gjengeoppgaver som involverer materialer som er vanskelige å bearbeide. Dette gjelder blant annet harde, seige eller kromrike materialer til bruk innen olje og gass.

Dette oppnås gjennom et posisjoneringssystem med hardmetallstifter kombinert med en patentert overflatestruktur i skjærleiet og høytrykkskjøling.

Benytter færre kutt

Holderens posisjoneringssystem fungerer sammen med topp- og aksialklamper og benytter to horisontale stifter som er plassert ved spesifikke avstander fra bunnen av skjærleiet. Det nøyaktige punktet på skjæret der disse pinnene kommer i kontakt, er det samme punktert som Seco benytter når de sliper skjærets gjengeprofil.

Systemet med to stifter sikrer ekstremt presis posisjonering og repeterbarhet i tillegg til at det spiller en avgjørende rolle i holderens forbedrede stabilitet og skjærinnfesting. Resultatet er at holderen bidrar til at det brukes færre kutt for å fullføre en full gjengeprofil.

210 bar trykk

Skjærleiets overflate har en frest patentert struktur som sikrer enda bedre innfesting av skjæret. Når skjæret er festet i holderen, virker klemkraften på strukturen og deformasjonsherder overflaten til 54 HRC.

Seco har også utstyrt holderen med høytrykkskjøling rettet mot skjæreggen. Kjølevæsken kommer inn i holderen fra baksiden, fraktes gjennom skjærets kanaler direkte til skjærets sponformer og inn i kanalene mellom hver tann. Med en maksimaltrykk på 210 bar leverer holderen bransjens kraftigste kjøletrykk for gjenging.

Den nye gjengeholderen kommer i to versjoner, P1 for 15,875 mm (0,625") skjær, og P5 for 25 mm (0,984") skjær. Sponformerstørrelsene er 3,97 mm (0,156") og 3,18 mm (0,124").

For mer informasjon besøk: www.secotools.com/threading

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094