23948sdkhjf

Gir fullstendig oversikt – sparer kostnader

Med et avansert verktøyskap som Matrix kan kunden redusere kostnader og samtidig få full oversikt og kontroll over lagerbeholdningen. Systemet gir rask avkasting i følge leverandøren.

Industriautomater har vært et effektivt hjelpemiddel for lagring og utstedelse av forbruksverktøy i mer enn 20 år. USA var det første landet til seriøst å benytte seg av disse praktiske systemene, og i løpet av de siste to tiårene har bruken blitt mer utbredt i hele den globale industrien.

I dag er det titusenvis av enheter i tjeneste. Bruken av disse systemene fortsetter å vokse når potensielle brukere oppdager de mange fordelene slike systemer har. Industriautomater som Matrix, bringer stor gjensidig nytte for både skjæreverktøyleverandører og for sluttbrukeren.

Reduserer kostnader

- Selgere er ivrige etter å gi sine kunder en enkel og pålitelig tilgang til sine produkter, som en sikkerhet for bedriften og for og sikre potensielle vekstmuligheter. Et verktøyskap strategisk plassert i bedriftens produksjonslokaler vil stabilisere forretningsforholdet mellom kunde og leverandører, sier Harald Jonas Beyer, produktansvarlig for Matrix hos forhandleren Svea Maskiner AS.

- Dette gir en klar fordel for innkjøpere som søker etter en umiddelbar tilgjengelighet av verktøy for å sikre at deres produksjon ikke stopper opp. I tillegg ser de på gjennomføringen av et industrielt verktøyskap som en måte å redusere kostnader og risiko på, eksempelvis ved å optimalisere lagernivåer og gjøre automatiske innkjøpsprosesser til sine valgte leverandører.

Dobler veksten

- I de siste årene har det vært en eksepsjonell vekst i produksjonsbedrifter, med mange av de store aktørene som investerer tungt i nytt utstyr. Gjennomsnittlig avkastning er som regel anslått til å være 6 til 18 måneder, mens data indikerer at produksjonsbedrifter med verktøyskap kontra de uten verktøyskap dobler veksten sin i løpet av samme tidsperiode, uttaler Beyer.

Helhetlig forvaltning

Det finnes flere forskjellige typer verktøyskap ute på markedet i dag. Fra de grunnleggende helix stil-maskinene konstruert for enkle inn/ut oppgaver, til de mer sofistikerte, «high-end» systemene som gir brukerne full kontroll over hundrevis av lagervarer på en enkel enhet, sammen med fordelen av kraftig programvare, som for eksempel Matrix.

- Sistnevnte er spesielt attraktiv for mer avanserte brukere og middels til store kunder, som trenger den type innovative funksjoner, innebygd fleksibilitet og overlegen rapporteringsmuligheter som ikke tilbys av flere grunnleggende maskiner, forteller Beyer.

Banebrytende systemer har en rekke viktige fordeler. Deres lagerordning, basert på mer praktiske skuffer eller karuseller, inkluderer flere individuelt låste lokasjoner per skuff eller hylle. Hver separate lokasjon kan lagre varer på en enkel måte. Ideelt for brukere som har et stort utvalg av skjærende verktøy og andre gjenstander i lave til middels mengder. Dette formatet av lokasjoner i ulike størrelser muliggjør en helhetlig forvaltning av lageret, så mange flere produkter kan være forsvarlig lagret på ett og samme sted.

Nylige fremskritt innen programvarefunksjonalitet gir nå enda større fordeler til sluttbrukeren. De mer avanserte verktøyskap, som Matrix, bruker smarte logistikkalgoritmer for å maksimere tilgjengeligheten av verktøy mens den samtidig er med på å minimere lagernivåer og foreldelse.

- I et moderne produksjonsmiljø, hvor tilgjengeligheten av verktøy må være høy, kan verktøyskap som Matrix hjelpe deg med og holde fullstendig oversikt, mener Beyer.

For mer informasjon besøk: www.svea.no eller www.iscar.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062