23948sdkhjf

Presis vannskjæring med OMAX Tilt-A-Jet

OMAX Tilt-A-Jet representerer det siste innovative i den kontinuerlige jakten på en enda mer presis abrasiv vannskjæring, i følge produsenten.

OMAX er verdensledende innen abrasiv vannskjæring. Hvert JetMachining system drives av OMAX sitt innovative styreprogram, som tilbyr rimelig abrasiv skjæreteknikk for ulike typer industrier.

Presist skjæresnitt

Etter å ha utviklet OMAX vannskjæremaskiner i mer enn 20 år så er OMAX den eneste helt integrerte vannskjæringsbedriften som designer og produserer sin egne maskinstyreenhet, programvare, pumpe og tilbehør slik som Tilt-A-Jet, Rotary Axis m.m.

Tilt-A-Jet lar OMAX JetMachining sentralen oppnå et praktisk talt rettvinklet skjæresnitt på de fleste materialer. Tilt-A-Jet kan plassere munnstykket i en vinkel som beregnes av programvaren for presist å forflytte kjeglen fra abrasivstrålen. Kjeglen forsvinner ikke, men flyttes bare til materialets skrapdeler og lar din del fremstå med presise, rette kanter. Man hverken senker skjærehastigheten eller firer på presisjonen for å oppnå et vinkelrett skjæresnitt.

Riktig resultat på første skjæring, det er hva OMAX ønsker du skal oppnå.

OMAX har 350 ansatte og representasjon i over 60 land.

Les mer på www.omaxwaterjets.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.064