23948sdkhjf

Genialt skruesystem fra Canada

Maskinregisteret har fått en henvendelse fra den kanadiske skrueprodusenten Robertson Inc. Skruene har avsmalnet firkanthode og sitter som støpt i bitset. Vi har testet systemet.

Sitter som støpt

Noe av det mest irriterende og tidkrevende jeg vet om når jeg skrur er når skruene faller av og/eller når bitset hopper ut av skruehodet. Med Robertsons system er dette problemet ute av verden. Skruene sitter som støpt i bitset og det er bare å si adjø til skruer som faller ut eller glipper. Faktisk sitter skruene så godt at du kan riste skrutrekkeren eller drillen uten at skruen faller av, og husk da at vi ikke snakker om magnetiske bits! Skruene kommer i fem ulike størrelser på hodet, utallige varianter, lengder og ulike materialer, selvfølgelig med tilhørende bits og skrutrekkere. Systemet bidrar til høyere presisjon på arbeidet samt redusert monteringstid. Du behøver kun en hånd for skru, altså har du den andre hånden fri!

Produkttilgjengelighet

P. L. Robertson startet produksjon av skruer med avsmalnet firkanthode allerede i 1908 og i dag er Robertson Inc. representert i mange land verden over. Produksjonen foregår i Kina mens distribusjonen går fra Canada, England og Australia. Nå ønsker selskapet å komme i kontakt med seriøse aktører som satser på volumsalg i Norge. Produktene er i dag tilgjengelige fra britiske og australske distributører, men ved volumsalg direkte fra Robertson Inc. Det er naturligvis mulig å skape �?private label�? hvis ønskelig. Dersom du er interessert kontakt undertegnede på john.christensen@egmont.com eller Sheri Lewis hos Robertson Inc: slewis@robertsonscrew.com

For mer informasjon se: www.robertsonscrew.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.251