23948sdkhjf

Seco introduserer PCD-freseskjær til Turbo 10-freseprogrammet

Seco introduserte nylig to nye fresesorter med PCD for bruk i Secos populære Turbo 10-freser. PCD05 og PCD20 er veldokumenterte PCD-sorter som lager suverent fine overflater ved finbearbeiding, primært på aluminium, men også på titanlegeringer, melder verktøyprodusenten.

Disse arbeidsmaterialene finner man typisk innen fly- og bilindustrien. De nye sortene fungerer også utmerket til fresing av polymerer og fiberforsterkede komposittmaterialer.

Optimaliserer resultatet

Fresesortene PCD05 og PCD20 kan brukes alene eller sammen med hardmetallskjær i den samme Turbo 10-fresen. Når de brukes sammen, fungerer PCD-sortene som wiperskjær i faste skjærleier. På den annen side vil det å bruke PCD05 og PCD20 i én og samme Turbo 10-fres kunne optimalisere potensialet og sikre maksimale skjæredata.

PCD05 og PCD20 X010-skjærstørrelse leveres med hjørneradius på 0,4 mm og wiperlengde på 1,08 mm.

Stor allsidighet

Turbo 10-fresene for disse skjærene i PCD05 og PCD20 har skjærleier som er laget med stor presisjon som sikrer god rundløpsnøyaktighet, stabilitet og verktøyets levetid ved å sørge for optimal kontakt mellom verktøy og skjær. Integrerte kjølekanaler sørger for høy produktivitet og god avsponing. Turbo 10-fresenes store allsidighet gjør dem velegnet innen bruksområder som sporfresing, hjørnefresing, ramping, planfresing, lommefresing, dykkfresing og dreiefresing.

Ønsker du mer informasjon om PCD05- og PCD20-fresesortene for bruk med Turbo 10-freser, kan du ta kontakt med en lokal Seco-representant eller gå til www.secotools.com/turbo10/pcd

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.066