23948sdkhjf

Vellykket NBF-tur til EMO'15 Milano

Numerisk Bruker Forening (NBF) arrangerte studietur til EMO Milano i oktober i år. 140 deltakere vitner om en forening som vet å samle maskineringsmiljøet.

NBF arrangerer i gjennomsnitt to Brukermøter årlig, normalt ett på våren og ett på høsten. I år valgte man å gjøre om høstmøtet til studietur til verktøymaskinmessen EMO'15, som ble arrangert i Milano i oktober.

- Vi var litt usikre på hvor stor oppslutning vi ville få med tanke på at mange av våre medlemmer merker noe til krisen i norsk oljeindustri på kroppen. Da vi fikk så mange som 140 deltakere, inklusiv noen ledsagere, tror vi dette sier noe om den optimismen som tross alt råder, samt at NBF virker samlende på maskineringsmiljøet i landet, sier Leif Estensen, styreleder i NBF.

Proff reiseprogram

NBF hadde chartret eget fly som gikk fra Gardermoen direkte til Milano. Det var satt opp egne busser som besørget all nødvendig transport under oppholdet. Eget program var også laget for ledsagere.

Etter en lang dag på messen ble deltakerne transportert til sentrumsnær restaurant i hjertet av Milano by, for felles middag. Påfølgende dag var det buss direkte til messen, og videre til Milano sentrum for dem som var fornøyd med messen så langt. Sent på ettermiddagen var det tur til vingårder med omvisning og vinsmaking. Kvelden var avsatt til felles festmiddag på det landlige herskapshuset Rocca di Oggiona.

Kombinasjonen faglig innhold på dagtid og sosialt samvær på kveldstid er en god oppskrift til et vellykket arrangement. Imidlertid blir det ikke suksess før programmet blir profesjonelt gjennomført, og det ble det, noe NBF og reisearrangøren skal ha stor honnør for!

For mer informasjon om NBFs aktiviteter besøk: www.nbf-forum.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078