23948sdkhjf

Mindre vibrasjon - mer ytelse

Det universelle oppussingssystemet FEIN MultiMaster og FEIN MultiTalent i nye batteriversjoner har nå enda mindre vibrasjon og mer kraft.

Antivibrasjonssystemet til FEIN reduserer de følbare vibrasjonene med opptil 70 prosent, i følge produsenten. Kraftige motorer og stor svingningsvinkel sørger for det raskeste arbeidsforløpet i denne klassen.

Antivibrasjonssystemet

Takket være en innovativ konstruksjon overføres de oscillerende bevegelsene til elektroverktøyet i svært liten grad ikke til brukeren og batteripakken. Antivibrasjonssystemet, utviklet av FEIN, kobler nå også i de batteridrevne modellene den selvbærende motoren komplett fra motorhuset ved hjelp av elastiske dempeelementer. Når vibrasjonen reduseres med opptil 70 prosent, blir forskjellen tydelig merkbar for brukeren, og de oscillerende elektroverktøyene oppnår vibrasjonsklasse 0 innen nesten alle bruksområder. Selv en lang åttetimers arbeidsdag blir mulig uten problemer. I tillegg reduserer også antivibrasjonssystemet støyutviklingen betraktelig: Lydtrykket er kun halvparten av det vanlige, melder FEIN.

Høy ytelse og allsidige bruksområder

Den nye FEIN batteridrevne MultiMaster har en 18-volts litium-ion-batteripakke med en kapasitet på 2,5 Ah som gjør at den jobber på en pålitelig og utholdende måte. Takket være SafetyCell Technology har batteripakkene fra FEIN spesielt lang levetid. En separat kommunikasjonsledning med nødstopp beskytter batteriet og verktøyet mot skader forårsaket av overbelastning, overoppheting og dyputlading. Batterinivået kan leses av direkte på batteriet.

Med en vekt på bare 1,8 kg (iht. til EPTA), et nett grep og en god vektbalanse skal den nye FEIN batteridrevet MultiMaster være mer håndterlig enn forgjengeren. FEIN QuickIN hurtigspennsystem sørger for raskt og komfortabelt verktøybytte. Den leveres i en plastkoffert med tilbehør til en rekke bruksområder. Settet med 17 ulike deler omfatter slipeplater og slipetilbehør, sagblader (Long-Life og HSS varianter) og en stiv sparkel. I tillegg inneholder settet også to batterier og en hurtiglader.

For mer informasjon besøk: www.fein-norge.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.204