23948sdkhjf

LVD lanserer Phoenix fiberlaser

Phoenix FL fullfører LVD’s linje av fiberlasere. Modellen Electra ble innført i 2013 som en effektiv og lynrask fiberlaser. I 2015 ble innstegsmodellen Lynx lansert som en ideell inntreden i fiberlaserskjæring. Nå følger det nye Phoenix FL fiberlasersystemet som forener kostnadseffektiv og dynamisk laserskjæring sammen med LVD sine automatiseringsmuligheter.

Kvalitet kommer først

Phoenix tilbyr den perfekte balansen mellom ytelse og pris. Det kompakte, moderne maskindesignet inkluderer en sveiset stålrammekonstruksjon som minimerer deformasjon forårsaket av høy akselerasjon. Dermed forbedres maskinens nøyaktighet. Den høyeffektive fiberlaseren gir rask og nøyaktig behandling av ulike platetykkelser og materialtyper.

Phoenix FL maksimerer brukstiden med et integrert automatisk vekslebordsystem som tillater at en plate kan lastes samtidig som maskinen skjærer på den andre platen. Platebyttetid er bare 30 sekunder.

Pekeskjerm & TOUCH-L

LVD pekeskjerm og brukergrensesnittet TOUCH-L gjør Phoenix enkel å bruke og drifte. TOUCH-L benytter en 19 tommer pekeskjerm og et ikonbasert brukergrensesnitt som effektivt veileder brukeren gjennom alle nødvendige interaksjoner.

TOUCH-L inkluderer muligheten for deleprogrammering og nesting. Systemet tillater brukerne å importere tegninger direkte inn i maskinen, og anbefaler deretter riktig skjæreteknologi og nesting av platen som skal bearbeides.

Avanserte automatiseringsalternativer

Modulære automatiseringsalternativer kan ytterligere øke produktiviteten på en Phoenix FL. Laserskjæresystemet kan leveres med et kompakttårn (CT-L) og fleksibel automatisering for laseren (FA-L), et system utviklet av LVD.

CT-L er et kompakt lagertårn med et integrert system for last og lossing, og en hylle for oppbevaring av råvarer og ferdige deler.

FA-L er et system for internbytte av ferdige og uferdige plater på bordet, og gjør systemet sørger for bytte på så lite som 40 sekunder.

Mer informasjon finner du på: www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.204