23948sdkhjf

Over tusen grunner til å delta på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor er Nord-Europas ledende messe for underleverandører innen mekanisk industri og deres kunder - en ekte spesialistmesse for produktutvikling og innkjøp. Kanskje på tide at flere norske bedrifter oppdager denne markedsplassen?

Mens oljeunderleverandørene i Norge går på sparebluss er det kanskje på tide å se utenfor boksen. Da er ikke veien over til nabolandet Sverige så langt å dra. Underleverandørmessen Elmia Subcontractor kan være et godt alternativ for den som vil nå vil satse.

Over tusen grunner til å delta

Messen arrangeres på Elmia i Jönköping. Her samles årlig rundt 1200 utstillere fra 30 land og cirka 15.000 besøkere.

- Det er derfor over tusen grunner til å delta på messen, for sjelden har du muligheten til, på så kort tid, å treffe så mange som er tilknyttet underleverandørindustrien. At messen er viktig er åpenbart. Her gjøres det hvert år forretninger for nærmere 18 milliarder kroner, uttaler Jesper Borrfors, adm. direktør for Elmia.

Få norske utstillere

Til tross for lang fartstid og jevn suksess er det relativt få norske bedrifter som stiller ut på Elmia Subkontractor. I skrivende stund er det kun syv norske utstillere, på linje med Tyrkia og Nederland, men færre enn eksempelvis Lettland, Litauen, Italia, Kina, Finland, Estland, Danmark, Polen, Tjsekkia, Portugal, Spania og Thailand.

Tilbakemeldinger fra norske utstillere og besøkere er at Elmia Subcontractor er en velorganisert messe som både gir faglig påfyll og gode forretningsmuligheter.

For mer informasjon besøk: www.elmia.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063