23948sdkhjf

Ny prisgunstig 2 i 1 spennstikke – TITAN SC 125

Allmatic har siden midten av 80-tallet med sine mekaniske NC-stikker satt standarden for både nøyaktighet og pålitelighet ved oppspenning. De senere årene har også flere mekaniske stikker kommet til – T-Rex og TITAN 2 som også spenner råemner ved hjelp av spenninnsatser som griper inn i arbeidsstykket.

Inngangsbillett til fleksibel oppspenning av både rå- og maskinerte emner.

TITAN kombinerer egenskapene til både NC og T-rex, og man har en stikke som kan spenne både rå- og maskinerte emner.

TITAN SC 125 er en introduksjon til det Allmatic kaller Gripp-teknologi og kompatibel med hele bakkeprogrammet fra både NC og TITAN-serien til Allmatic. Den nye TITAN SC 125 leveres med alt-i-ett bakker som er standard trinnbakker med gripeinnsatser på toppen.

Nye TITAN 2 i 160 bredde

Mange har etterspurt store stikker og nå har Allmatic kommet med TITAN 2 i 160 størrelse. Med Gripp-teknologen får man en meget allsidig modulær stikke.

Som vanlig har spindelen mekanisk kraftforsterker (forlenget kraftslag) for sikker oppspenning av rådeler, kombinert med nedtrekksfunksjon. I standard versjon kan man ta kvadratiske arbeidsstykker opp til 491 mm, og runde opp til Ø450 mm (avhengig av bakketype). I tillegg kan den utvides med en ekstra konsoll for enda større arbeidsstykker.

En av styrkene til Allmatic er at de i alle år har brukt sin egen mekaniske kraftforsterker, noe som eliminerer typiske problemer som lekkasjer i hydraulikk og tap av spennkraft. Denne sikkerheten i kombinasjon med slipte anleggsflater i kroppen resulterer i hva som kanskje er den beste spennstikken på markedet, mener leverandøren.

Sivilingeniør Sture Hedløv a.s er representant for Allmatic i Norge.

For mer informasjon besøk: www.hedloev.no og www.allmatic.de

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078