23948sdkhjf

Nye lystårn fra Chicago Pneumatic

Chicago Pneumatic utvider sitt leveringsprogram og lanserer i disse dager sitt nye lystårn, CPLB2 som gir en fleksibel belysningsløsning for behov innen fellesarealer, bygg og industri. Med fire metall halidlamper på 400 W kan CPLB 2 trygt og effektivt lyse opp et område på opptil 2000 m².

Det nye lystårnet gir full fleksibilitet ved å gjøre det enkelt for brukeren å koble til en hvilken som helst strømkilde, inkludert reservestrøm, en elektrisk generator eller direkte inn i strømnettet. De enkelte lampene kan justeres manuelt for å sikre at det kun er lys der det er nødvendig, noe som bidrar til å sikre energieffektiviteten og redusere unødvendige kostnader. For store områder kan opptil fire CPLB 2-lystårn kobles til en enkelt strømkilde og gi brukerne full kontroll over belysningsbehovene sine. En programmerbar tidtaker eller fotocelle lar brukerne velge mellom 84 av/på-programmer for å oppnå ønsket belysning – inkludert muligheten til å programmere lyset til å slå seg automatisk på om morgenen og av om kvelden.

Kompakt system

Det nye CPLB 2-lystårnet er designet for enkelhet og fleksibilitet, noe som gir brukerne muligheten til å manøvrere lystårnet dit de ønsker. Alle enhetene er utstyrt med hjul, gaffeltrucklommer og et løfteøye, noe som gir brukerne en trygg og sikker måte å transportere lystårnet på. I tillegg er lystårnet så kompakt at opptil 32 enheter kan transporteres på en enkelt truck.

Med et manuelt løftesystem kan brukerne heve den syv meter lange masten til ønsket høyde for å oppnå maksimal lysstyrke. De fire stabilisatorene gjør at lystårnet er robust, både på flat eller ujevnt underlag, og det tåler vind på opptil 80 km/t. Den robuste rammen og metallkabinettet gir enheten ekstra beskyttelse.

For mer informasjon besøk: www.ntt.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.062