23948sdkhjf

Grad-Tek AS blir en del av Beijer AS

Grad-Tek AS som har levert maskiner og forbruksmateriell for mekanisk overflatebearbeiding i over 30 år, ble nylig en del av Beijer AS.

- Beijer AS er en av de ledende leverandørene av produkter og tjenester til norsk industri, og har vært det siden 1956, forklarer Thomas Selvik, tidligere daglig leder hos Grad-Tek AS.

Beijer AS er en del av Beijer Tech AB, en gruppe spesialiserte bedrifter som arbeider for å gjøre den nordiske industrien enda mer konkurransekraftig.

- Beijer Tech representerer noen av verdens ledende produsenter, og tilbyr gjennom sine datterbedrifter kundetilpassede løsninger til produktområdene overflatebehandling, støperi, stål - og smelteverk og industrigummi, fortsetter Selvik.

Alt innen overflatebehandling

Beijer AS tilbyr alle typer av løsninger for overflatebehandling, samt forbruksmateriell og maskiner til støperi og smelteverk.

- Vi leverer maskiner og reservedeler til slyngrensing og blåseutstyr, tromling, spesialslipemaskiner og industrivask. Forbruksmateriell til alt dette er lagervare, og da spesielt blåsemedium, chips og compound. Vi i Grad-Tek opparbeidet oss en stor erfaring om hva som kreves når overflater skal mekanisk bearbeides, og for oss er det fint å bli en del av et større konsern. Jeg gleder meg over å ha blitt en del av Beijer AS, og synes fremtiden ser veldig lys ut, avslutter Thomas Selvik.

Les mer om Beijer og deres produkter på www.glbeijer.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094