23948sdkhjf

Holger Hartmann utvider servicetilbudet

Holger Hartmann, Norges største leverandør av produkter og tjenester for materialprøving, samt betydelig leverandør av utstyr og forbruksvarer til sykehus- og industrilaboratorier, utvider serviceavdelingen for service og kalibrering av målemaskiner.

- For oss er dette en svært naturlig utvikling av firmaet. Vi har som mål alltid å være den foretrukne leverandøren av produkter og tjenester til våre kunder, og vi skal alltid ha en serviceavdeling med kunnskaper nok til å utføre service og kalibrering på alt utstyr vi selger, uttaler Johnny Meyer, daglig leder hos Holger Hartmann.

- Det er andre selskaper i Ege-gruppen som markedsfører og selger Mitutoyo målemaskiner, og som en del av gruppen er det naturlig at Holger Hartmann med sin service virksomhet kan yte service, samt sørge for kalibrering av målemaskiner. Det er viktig for oss, og et godt tilbud til kundene, sier Meyer.

Sertifisert av Mitutoyo

Andreas Vander er serviceingeniør her hos Holger Hartmann og han har deltatt på flere omfattende kurs hos Mitutoyo. Nå har Andreas blitt fullt sertifisert hos Mitutoyo, og han kan dermed utføre kalibrering og service på alle de forskjellige Mitutoyo produktene.

- Mitutoyo er verdens ledende produsent av presisjonsmåleutstyr, og de er en viktig leverandør for de andre selskapene i Ege-gruppen. Mitutoyo er produsent av blant annet håndholdt måleverktøy som mikrometre, digitale skyvelære og de produserer koordinatmålemaskiner, visionmålemaskiner og utstyr for hardhetsmåling for å nevne noe, forklarer Meyer.

Måleutstyr er, og blir bare, viktigere og viktigere, og dermed blir også det å kunne stole på at måleutstyret er riktig kalibrert, og at det virker som det skal av den største betydning.

- Siden vi har som uttalt målsetting å kunne yte service og vedlikehold på alle produkter vi selger, og siden Ege-gruppen stadig øker sitt salg av disse produktene, er det av stor betydning for oss å ha en ansatt med ansvar og kompetanse nok til å utføre kalibrering og service på disse produktene. Andreas Vander vil ha ansvar for å sørge for at de Mitutoyoproduktene som selges gjennom Ege-gruppen vil kunne kalibreres nøyaktig, og få nødvendig service når det oppstår behov for det. I tillegg har kursingen hos Mitutoyo vært så omfattende at Andreas også har kompetanse til å påta seg kalibrering og service på de fleste andre produsenters måleprodukter, understreker Johnny Meyer.

Les mer på www.holgerhartmann.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063