23948sdkhjf

LVD med fleksibel automasjon for stansemaskin

LVD presenterer FA-P, en fleksibel automatisert løsning til stansemaskinen Strippit-PX. Dette er LVDs mest avanserte automasjonsløsning så langt. Den tilbyr dynamisk lasting og avlasting, smart deleplukking og et stort område for stabling av stansede deler direkte på angitte paller.

FA-P laster plater på opptil 3050 x 1525 mm. Den håndterer materialtykkelser opp til fire mm fra to vekslebord og har en maksimal kapasitet på 3000 kg.

Automasjonssystemet kan håndtere stansede deler i størrelsen fra 200 x 100 mm og store platestørrelser.

To uavhengige gripearmer styrers automatisk i posisjon for å plukke delene. Sugekoppene aktiveres og følger anvisningene beregnet av LVD offline programvaremodul CADMAN-P.

Små, tett plasserte sugekopper brukes til å plukke små deler, og større sugekopper aktiveres for å plukke større deler eller å laste hele platestørrelser.

Stort stableområde

Et stort stableområde på åtte m² gir plass til åtte paller. En unik laseravstandssensor måler høyden på pallen, og de stablede delene. Etter målingen blir delene jevnt plassert oppå hverandre og danner, i følge LVD, perfekte stabler.

Ingen flere handlinger er nødvendig for å skifte mellom paller i stablesonen. Skjelettene blir raskt evakuert fra maskinen over på en pall, og reduserer dermed avlastningstiden betraktelig.

Plukk og sorter med Touch-A-styring

Basert på jobblisten, og den oppmålte stabelhøyden, plukker og sorterer Touch-A-styringens programvare hver del på sin tildelte pall. En ny jobb kan startes med delvis ferdige paller fra tidligere operasjoner. I tillegg gir Touch-A operatøren muligheten til å endre sorteringen basert på pallens konfigurasjon. Systemet teller og bekrefter hver stabel av deler når jobben er ferdig.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093