23948sdkhjf

Velger SMTCL for effektivitet og nøyaktighet

– LTS Maskin AS er tilfreds med å ha inngått forhandleravtale med en av verdens største produsenter av CNC-maskiner. SMTCL-maskinene er kjent for høy presisjon, enkelt vedlikehold, effektiv maskinering og konkurransedyktig pris, sier Leif Tore Solberg, som er daglig leder i LTSM.

Frem til 2012 fokuserte SMTCL hovedsakelig på markedene i Østen, hvor de blant annet har levert over 1000 maskiner til 13 fabrikker for produksjon av Apple iPhone. I 2014 etablerte SMTCL en egen europeisk avdeling. Der er mer enn 1 million SMTCL CNC-maskiner i drift over hele verden.

Integrert måleprobe

– SMTCL, med base i Tyskland, har mange maskiner på lager. Dette gjør det mulig for kunder i Norge å bli med oss på besøk til SMTCL og se maskiner på nært hold. Da vil vi blant annet demonstrere den radiostyrte måleproben som integrert verktøy i CNC-maskiner. Slikt verktøy er normalt kostbart, men på grunn av samarbeidet mellom SMTCL og Renishaw, kan kunder i Norge velge dette tidsbesparende verktøyet til en fordelaktig pris, forklarer Ruben Solberg.

SMTCL-maskin i Norge

Far og sønn Solberg er begge begeistret for den gode oppfølgingen fra SMTCL Europa. Blant annet kom Uwe Hopf, som er salgsleder for Nord- og Øst-Europa, til Norge under Den Tekniske Messen i september 2015. Da presenterte LTS Maskin for første gang en SMTCL CNC-maskin i Norge.

– Vi har nå et CNC-maskineringssenter utstilt i vårt lokale i Lonevåg. Dette er en rask og funksjonell maskin, spesielt egnet for små og mellomstor serieproduksjon. Modellen heter TC500R, og har en spindelhastighet på opp til 20.000 o/min, matehastighet på 30m/min og ilgang på 48m/min. Den er vel tilrettelagt for hurtig og effektiv produksjon, det er bare ta kontakt for en befaring, inviterer Leif Tore Solberg.

Satsing i nedgangstider

I en tid hvor mange bedrifter merker lavere ordreinngang, må bedriftsledere gjøre en nøye vurdering ved kjøp av nye CNC-maskiner. Mange, både små og store bedrifter, har funnet LTS Maskin på nett, det siste året har gjennomsnittet ligget på over 4000 unike treff på nettstedet (www.Ltsmaskin.no) hver måned. I tillegg til google-annonsering er det mange som finner produkter som ligger på finn.no.

– Det mange kunder har sagt til oss det siste året er med nedgang i offshore-industrien, så er det tid for litt mer nøkternhet. Enkelte mener det er strategisk riktig å satse nå for å være klar når det snur, men at en må finne maskiner som kan gjøre jobben effektivt, uten at det koster skjorta. SMTCL sine maskiner vil på mange områder kunne gjøre jobben like effektivt og presist som langt dyrere maskiner. Vi tilbyr pålitelige maskiner, med enkelt vedlikehold og lave driftskostnader. Derfor vil SMTCL være et godt og sikkert valg, mener Leif Tore Solberg.

For mer informasjon besøk: www.Ltsmaskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.235