23948sdkhjf

Verdensnyhet fra Sylvac

Sveitsiske Sylvac har nå begynt å tilby sine verktøy med integrert bluetooth-sender. - Så vidt vi vet, er Sylvac de eneste i verden som nå kan tilby dette, sier Ole-Henry Hvaale, daglig leder i HTS Verktøy, som har agenturet i Norge.

- Fordelen med bluetooth er at verktøyet kan sende data direkte til PC-en, eller for den saks skyld iPaden eller telefonen, forsetter han. Dessuten slipper man kabler og andre ting som tar plass, og kan vanskeliggjøre målingen. Sylvac tilbyr bluetooth i nesten alt sitt verktøy, så sant det er praktisk mulig i forhold til størrelse.

Kommuniserer med andre

Sylvac er for øvrig en av få produsenter som lager både elektronikken og måleutstyret selv. De er kjent for å være svært innovative, og leverer elektronikk til flere andre verktøyprodusenter. De samarbeider bl.a. med engelske Bowers, og deres produkter kommuniserer med hverandre. I fjor overtok de også det optiske målesystemet til Tesa, som ble omdøpt fra Tesa-scan til Sylvac-scan.

- Vi har kanskje ikke vært flinke nok til å markedsføre at dette systemet i høyeste grad er å få tak i fremdeles. Det er bare navnet som er endret, sier Hvaale.

Sveitsisk kvalitet

Sylvacs produkter har et stort spekter i størrelse og bruksområder. Eksempelvis skyvelæret UL4, som kan leveres med opptil tre meter lengde. Selv med denne lengden vil den ikke veie mer enn 3,3 kg. Kjeftene kan være opptil 400 mm lange, og har den fordelen at de er løse, og kan sentreres på målestaven. Selv med den lave vekten tatt i betraktning, vil denne funksjonen bidra til at det blir lettere å balansere skyvelæret, og foreta korrekte målinger. For øvrig er Sylvac også produsenten bak verdens største skyvelære, som er hele 10 meter lang. Dette verktøyet er kalibrert og godkjent med sertifikat, og er behørig notert i Guinness rekordbok. I den andre enden av størrelses-skalaen skal det nevnes at Sylvac er «hoffleverandør» til Rolex på måleutstyr.

- Dette vitner om at merket holder den høye kvaliteten som Sveits er kjent for, sier selger Øivind Jensen.

For mer informasjon besøk: www.htsverktoy.no

Fakta om Sylvac:

Sylvac er et 45 år gammelt sveitsisk, familieeid selskap, lokalisert i den fransktalende delen av landet. Området er kjent for sine høyteknologiske firmaer, og huser blant mange andre Rolex og Omega.

Fakta om HTS:

Etablert i 1987 som en del av HTS Maskinteknikk. I dag er det en del av Ege-gruppen. Daglig leder er Ole-Henry Hvaale, som kan skilte med nesten 30 år i bransjen. Med seg på laget har han Øivind Jensen.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078