23948sdkhjf

Walter Tools utvider bor-serien DC170

Walter Tools har utvidet lengde-programmet for det innovative hardmetall boret DC170. Boret er seigere og mer motstandsdyktig.

Walter Titex HM-bor DC170 motstår skjærekreftene bedre sammenlignet med et tradisjonelt HM-bor. Seigheten i grunnmaterialet K30F er meget fordelaktig når det skal bores hull med skrå utganger og boring ved kryssende hull, melder produsenten. Ved disse boreoperasjonene er de mekaniske belastningene store.

Minimale vibrasjoner

DC170 er produsert med radielle syrelister, som omkranser den fremre delen av boret. De samme styrelistene styrer verktøyet under hele bor prosessen og sikrer at boret fungerer optimalt samt at vibrasjonene reduseres til et minimum.

360 grader kjøling

Styrelistene er adskilt av spor, som også styrer kjølevæsken som strømmer fra spissen og rundt boret. Den 360 grader kjøleprosessen skjer derfor rundt hele omkretsen av boret. Sirkulerende kjølevæske demper dermed de høye temperaturene som genereres under boreprosessen. Dermed optimaliseres spontransporten og sannsynligheten for at spon kan pakke seg reduseres kraftig. Risikoen for et verktøybrudd minimaliseres.

Høyere produktivitet og prosessikkerhet

Alle disse nye og innovative funksjoner sikrer en høyere produktivitet, bedret prosess sikkerhet, forbedret bearbeidings nøyaktighet og forlenget levetid - selv ved høyere skjæredata, i følge produsenten.

DC170 finnes nå i dimensjoner fra Ø3-20mm, med borlengder på 3xD, 5xD, 8xD, 12xD, 16xD og 20xD.

For mer informasjon se: www.norswiss.no, www.digernes.no, www.hkvm.no, www.efteknikk.no eller www.walter-tools.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063