23948sdkhjf

Water Jet Sweden lanserer nytt maskinsortiment

Water Jet Sweden AB lanserer et sortiment med standardmaskiner for å nå et bredere marked.

De nye standardmaskinene har en utsalgspris under en million kroner, noe som er et helt nytt prisnivå for Water Jet Sweden. Produktene er resultatet av et intensivt utviklingsarbeid som har pågått i selskapet de siste årene.

- Vi har sett en økt etterspørsel fra kunder som vil kjøpe våre maskiner, men til en funksjon og prislapp tilpasset mer grunnleggende behov, forteller Lennart Svensson, administrerende direktør hos Water Jet Sweden AB. For å løse det har vi utviklet en ny maskinplattform, noe som også har gjort at vi har kunnet forenkle en av våre eksisterende maskinmodeller. Arbeidet gir oss et nytt sortiment med maskiner til et mer prisfølsomt segment av markedet, fortsetter Lennart.

Komplett løsninger

Maskinene selges som komplett maskinløsninger der alt er inkludert: maskinsystem, installasjon og den opplæring som kreves for å benytte systemet, alt for å gjøre det enkelt både å kjøpe og eie.

- Standardisering er viktig for å kunne holde et konkurransedyktig prisbilde. Samtidig må man ta utgangspunkt i kundenes behov. Vi har gått ut fra tre typiske kundeprofiler da vi skapte løsningen, for at innholdet skal være så relevant og prisgunstig som mulig, forteller Tony Ryd, utviklingssjef hos Water Jet Sweden. - Så finnes det naturligvis praktiske tilvalg for dem som har mer spesifikke behov, fortsetter Tony.

Leasingtilbud

Standardprodukter gir også økte muligheter til alternative finansieringsløsninger.

- Med en mindre kontantinnsats og en fast månedskostnad kan nå bedrifter i alle størrelser skaffe seg en kvalitetsmaskin fra Water Jet Sweden. Vi har innledet et samarbeid med Siemens Financial Services. De finnes i mange av de land der vi er aktive, noe som er praktisk for både oss, våre forhandlere og kunder, sier Klas Wallström, markedssjef hos Water Jet Sweden.

Nye markeder

Det nye maskinsortimentet åpner ikke bare nye markedssegment for den svenske maskinprodusenten men også nye geografiske markeder.

- Det finnes mange land der vi ser stort vekstpotensial takket være de nye maskinene. Vi har et sterkt og kjent varemerke verden over og nå tilbyr vi dessuten en av markedets mest komplette produktporteføljer, avslutter Lennart Svensson.

Water Jet Sweden AB

Water Jet Sweden AB, med hovedkontor i Ronneby, Sverige, har mer enn 30 års erfaring med vannskjæring og er en av Europas ledende produsenter av vannskjæremaskiner. Bedriften har fokus på kvalitet og ytelse, og med kunder i over 40 land har Water Jet Sweden levert mer enn 700 maskinsystemer verden over siden starten i 1993.

For mer informasjon besøk: www.waterjetsweden.com

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219