23948sdkhjf

Wire & Tube fullsatt

Nok en gang blir det fulle hus når Wire & Tube arrangeres for 15. gang på Messe Düsseldorf i Tyskland. Den 4. til 8. april vil de to messene sammen samle mer enn 70.000 besøkere fra mer enn 50 land.

Wire dekker maskiner og utstyr til å produsere vaier, kabler, fjærer og festeutstyr. Wire holder til i hallene 9 til 13 og 15 til 17. Totalt sett dekker Wire over 50.000 kvadratmeter. Det forventes nærmere 1300 utstillere fra 50 land på Wire. Besøkstallet forventes å bli cirka 38.000.

Hele verdikjeden

Mens man på Wire kun får se maskiner og teknologi vises hele verdikjeden på Tube. Alt fra råmaterialer, rør, tynnplateprodukter, slanger og maskiner til å produsere dette får du se, i tillegg arrangeres det for tredje gang et eget PTF-Forum (Plastic Tube Forum). – Vi ønsker å bygge opp bevisstheten rundt plast som et anvendelig materiale i rør, sier Friedrich-Georg Kehrer, direktør for Wire & Tube ved Messe Düsseldorf GmbH.

Tube forventes å samle over 1000 utstillere fra 50 land og drøyt 34.000 besøkere. Tube holder til i hallene 1 til 7 og vil dekke et utstillingsareal på over 50.000 kvadratmeter.

En billett – to messer

Messearrangøren, Messe Düsseldorf, mener det er god synergi mellom Wire & Tube som er noe av årsaken til suksessen. Til sammen dekker messene over store bransjeområder som eksempelvis, bilindustri, byggeindustrien samt sektorene olje og gass. Tube er en stor messe for sistnevnte gruppe. Det lønner seg å bestille inngangsbillett på nettet, da sparer du en del penger samt tid når du ankommer messen.

Wire & Tube – et vindu til fremtiden

- Selv om trenden er at det blir færre besøkere som reiser på messe, og at messebesøket blir kortere, gjerne dagsbesøk, så har vi med Wire & Tube et luksusproblem. Begge messene vokser og i år får vi nok en gang rekord i antall solgte kvadratmeter, og vi har faktisk en rekke bedrifter som står på venteliste for å stille ut. Temaer som effektivisering, automatisering og miljø preger begge utstillingene, og det er her nyhetene først vises. Wire & Tube er som et vindu til fremtiden, mener Friedrich-Georg Kehrer.

Han ønsker velkommen til effektive messedager 4. til 8. april, og minner om at Düsseldorf er messen som ligger sentralt; ti minutter fra bysentrum og gratis shuttlebuss bruker ti minutter fra flyplassen.

For mer informasjon besøk: www.wire.de og www.tube.de eller www.messe-duesseldorf.com For firma- og produktsøk innen metallbearbeidende industri kan du besøke: www.metsearch.net

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.488