23948sdkhjf

Praktisk løfteredskap for verksteder og lager

Den tyske produsenten Siegfried Frenzen GmbH, tilbyr et stort program av standard kraner og spesialkraner. En av de mest populære modellene er HydroBull ITI-N, manuelle motvektkraner med kapasiteter med kapasitet opptil 500 kg. De egner seg bra til å løfte og transportere gods på lager, verksted og i en rekke andre sammenhenger. Eksempelvis ved håndtering av arbeidsstykker og verktøy inn og ut av ulike verktøymaskiner.

Lett å komme til

Kranene har styrehåndtak i bakkant, der motvekten er plassert, og en kranarm i front. Kranarmens lengde kan justeres i fem posisjoner, og med hydraulikkpumpen kan man oppnå en maksimal løftehøyde på nærmere tre meter. Kranarmens frie lengde justeres fra 465 – 1625 mm, og kapasiteten reduseres alt etter lengden på armen. Konstruksjonen gjør at man kan komme godt til de fleste steder. Armen kan føres inn i reoler, maskinromåpninger og steder hvor det er avgjørende å komme nær inntil paller, kasser osv.

Krever liten lagringsplass

Etter at kranarmen er låst i ønsket posisjon, aktiveres den manuelle hydrauliske to-hastighets-pumpen, og lasten vil henge i ro straks man slutter å pumpe. Lasten hever seg fra 60 – 120 mm per pumpeslag – avhengig av vekten på lasten. På pumpehuset er det et ratt som man benytter for å senke lasten sikkert ned i ønsket posisjon. Senkehastigheten reguleres trinnløst under full kontroll, og lasten plasseres sikkert i ønsket posisjon.

HydroBull ITI motvektkraner leveres i kapasiteter 250, 350 og 500 kg. De har en enkel konstruksjon, er svært robuste og krever minimalt vedlikehold. Når kranen ikke er i bruk kan de foldes sammen, og krever beskjeden lagringsplass. Med noen få enkle håndgrep så er kranen klar for bruk igjen. Det er også en elektrohydraulisk løftebevegelse, modell ITI500B07 med kapasitet 500 kg.

Importør i Norge er LM maskin as, Oslo.

For mer informasjon se: www.lm-maskin.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093