23948sdkhjf

RobotNorge Gruppen styrker sin posisjon i Norden

- Vi har nå kommet til enighet om overtagelse av det Svenske Robotakademin AB, sier styreleder og eier Kjell Oppedal. Fra før består Gruppen av det Norske selskapet RobotNorge AS og det Svenske selskapet RobNor AB.

- Med dette oppkjøpet vil vår spisskompetanse på leveranser av sveiseanlegg og programmering bli betydelig styrket, både i Sverige og Norge. RobNor AB er ledende leverandør av robotiserte lakkeringsanlegg i Norden. Nå ønsker vi en tilsvarende posisjon i leveranser av Sveise anlegg, uttaler Oppedal.

Bedre kvalitet og punktlighet

Nøkkelen til suksess i disse robotanvendelser ligger i samarbeidet med anerkjente verdensledende leverandører av prosessutstyr og robot.

- Spisskompetansen vår særlig på programmering vil bedre kvalitet og punktlighet i leveransene. RobotNorge Gruppen har alltid vert sterkt knyttet til ABB-robotene og de fleste av våre ansatte har tidligere jobbet i ABB Robotics. Vår samlede omsetning blir nå over 100 millioner kroner og i 2015 leverte vi 80 roboter. Samlet blir vi 35 ansatte, forteller Oppedal.

For mer informasjon besøk: www.robotnorge.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.203