23948sdkhjf

Nytt vannskjærekonsept til Elmia Verktygsmaskiner

Water Jet Sweden stiller ut to nye maskinmodeller på Elmia Verktygsmaskiner som arrangeres på messen i Jönköping i Sverige den 10. til 13. mai i år.

Til tross for at Water Jet Sweden produserer sine vannskjæremaskiner i Sverige, og er markedsledende i Skandinavia, er det flere år siden selskapet stilte ut maskiner på en messe i Sverige. Derfor blir årets Elmia-messe ekstra spesiell siden Water Jet Sweden skal demonstrere vannskjæring med to av selskapets nyeste og mest populære maskinmodeller.

Water Jet Sweden er i full gang med planleggingen av messedeltakelsen. Maskinene som stilles ut er en nøye utvalgt kombinasjon av nyheter og populære produkter, en �?Premium�?-maskin med dobbelt skjærehode for 2D og 3D-skjæring og en T-modell maskin, en helt ny introduksjonsmodell som utvider selskapets allerede omfattende produktportefølje.

Bli kjent med teknologien

Vannskjæring er den verktøymaskinprosessen som har vokst raskest de seneste tiårene, takket være sin allsidighet, nøyaktighet og presisjon. Under messens tre dager vil Water Jet Sweden gjennomføre daglige demonstrasjoner av begge maskinmodellene og vise maskinenes funksjon og ytelse.

- Det er på tide å vise oss på nytt her på hjemmemarkedet, sier Klas Wallström, markedssjef hos Water Jet Sweden. Vannskjæringsteknikken er godt utviklet men det finnes selskap som ennå ikke har oppdaget vannskjæringens muligheter.

T-modellen nytt maskinbidrag

Premium-modellen som vises er, i følge produsenten, �?et utrolig allsidig skjæreverktøy�?, og kommer, foruten 2D-skjæring, å være forberedt med den nyeste teknikken for bearbeiding i 3D, Beveljet 60. Det er en verktøykombinasjon som de siste årene har vært en av de mest etterspurte verden over. De doble skjæreverktøyene gir effektivitet og 3D gir fleksibilitet.

T-modellen er et helt nytt produkt i maskinporteføljen som ble lansert i desember 2015. Den har som tidligere modeller blitt utviklet og produseres ved fabrikken i Ronneby. Den selges som en introduksjonsmodell for kunder med mer grunnleggende behov for vannskjæring og i komplett grunnutførelse kan en startpakke kjøpes for under en million kroner, i følge produsenten.

Ta med demobit til messen!

- Med kjerneverdiene som kvalitet, holdbarhet og kundefokus tilbyr Water Jet Sweden vannskjæremaskiner for de mest krevende kundene i verden. Vi ser frem til å møte våre skandinaviske kunder på messen og forsterke allerede gode relasjoner, men så klart vil vi også nå ut til nye kunder. Med hjelp av demovisninger av maskinene på messen håper vi å kunne formidle mulighetene vi kan ulike typer av industribedrifter. Alle besøkere er hjertelig velkommen til vår stand 07:74 i Hall B og ta gjerne med en demobit hjemmefra, avslutter Klas Wallström.

For mer informasjon besøk: www.waterjet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063