23948sdkhjf

Bosch Rexroth samarbeider med SFI Offshore Mechatronics ved UiA

Bosch Rexroth, en del av Bosch-konsernet, investerer årlig store ressurser i forskning og utvikling. Bedriften er derfor glad for å kunne bli en del av SFI Offshore Mechathronics.

Nylig signerte Bosch Rexroth en avtale med SFI Offshore

Mechatronics, som er Agders første Senter for Forskningsdrevet Innovasjon og skal være et internasjonalt knutepunkt for kunnskap og forskning innen neste generasjon offshoreteknologi.

Tett samarbeid på Sørlandet

– Vi ser mange likhetstrekk mellom våre egne utviklingsprogram og det som skjer her på SFI-en ved Universitetet i Agder, og velger derfor å engasjere oss, sier administrerende direktør for selskapets virksomhet i Norge, Arild Strand.

Avtalen som er gjort via Bosch Rexroth AS i Norge innebærer en støtte til

forskningsbasert innovasjon på 8 millioner kroner, hvorav 6,4 millioner i

kontanter og 1,6 millioner i arbeidstimer og/eller produkter.

Bosch Rexroth er underleverandør til mange av de store offshoreaktørene på Sørlandet og har også levert to simuleringsplattformer, også kalt Stewartplattformer, til mekantronikklaben på Universitetet i Agder, Grimstad.

- Vi leverer mye «Drive and control»-utstyr, både hydraulisk, elektronisk og mekanisk og håper engasjementet i SFI vil gi gode tekniske resultater og nyvinninger som kan komme til nytte i vårt daglige virke, sier Strand.

Les mer om SFI Offshore Mechatronics på:

https://sfi.mechatronics.no

Mer informasjon om Bosch Rexroth finner du her: www.boschrexroth.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.188