23948sdkhjf

HydroCut med presisjonsvannskjæring på Elmia

HydroCut vil på messen Elmia Värktygsmaskiner, som går fra 10. til 13. mai i år, vise siste nytt fra en av verdenslederne innen abrasiv vannskjæring – OMAX. Modellen 60120 for platestørrelser 1500 x 3000mm finner du på messen.

Dette er det absolutt beste som er å få når det gjelder presisjonsvannskjæring, mener daglig leder hos HydroCut, Patrik Lundin.

Helt integrert

Hvert JetMachining system drives av OMAX sitt innovative styreprogram, som tilbyr rimelig abrasiv skjæreteknikk for ulike typer industrier. Etter å ha utviklet OMAX vannskjæremaskiner i mer enn 20 år så er OMAX den eneste helt integrerte vannskjæringsbedriften som designer og produserer sin egne maskinstyreenhet, programvare, pumpe og tilbehør slik som Tilt-A-Jet, Rotary Axis, Intelli-Cam også videre, forklarer Lundin.

Rett første gang

OMAX Tilt-A-Jet representerer det siste innovative innen vannskjæring, og utstyrt med Tilt-A-Jet lar OMAX JetMachining sentralen oppnå et praktisk talt rettvinklet skjæresnitt på de fleste materialer. Tilt-A-Jet kan plassere munnstykket i en vinkel som beregnes av programvaren OMAX Intelli-Cam som presist forflytter kjeglen fra abrasivstrålen. Kjeglen forsvinner ikke, men flyttes bare til materialets skrapdeler og delen fremstår med presise, rette kanter. Hverken redusering av skjærehastigheten eller å fire på presisjonen for å oppnå et vinkelrett skjæresnitt er nødvendig. Riktig resultat på første skjæring med finere toleranser til en lavere kostnad per del er hva OMAX ønsker du skal oppnå, og OMAX Intelli-Cam er også laget for å utføre 3D konvertering til 2D i tre enkle steg.

Lavere energiforbruk

- Maskinen vi vil vise på ELMIA er også utstyrt med høytrykkspumpen OMAX EnduroMAX som gir mer effekt med et lavere energiforbruk, viktige egenskaper i forhold til miljøet, understreker Lundin. Vi gleder oss stort til messen og håper på mange besøkende på vår stand, inviterer Patrik Lundin.

HydroCut AB finner du på Elmia på stand D08:18.

Les mer på www.omaxwaterjets.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.252