23948sdkhjf

LVD introduserer nye PPEC kantpresser

LVD introduserer den nye generasjonen av hydrauliske kantpresser i PPEC-serien som finnes i modeller opp til 350 tonn.

Disse har fått et nytt, moderne og ergonomisk design med integrert statusbelysning. I tillegg har hele serien PPEC-maskiner, som spenner fra 35 til 640 tonn, blitt oppgradert med LVDS nyeste, grafiske ikondrevne TOUCH-B- kontrollsystem.

Ergonomisk design

Det nye designet med innebygd statusbelysning gir PPEC et elegant utseende i samme stil som Easy-Form kantpresser. LED-lamper viser maskinens driftstilstand, og gir dermed en høyere arbeidskapasitet på kantpressen. I tillegg kan maskinen utstyres med LED-belysning som gir lys på bakanslaget og i fremre arbeidsområde for å gi bedre synlighet for operatøren.

Intuitiv berøringsskjerm

Berøringsskjermen er oppgradert fra CADMAN Lite til det fullfunksjons og ikondrevne TOUCH-B kontrollsystemet. Å jobbe med kontrollsystemet TOUCH-B er enkelt, intuitivt og uavhengig av ferdighetsnivået til operatøren. Med minimal input kan operatøren skape og simulere 3D-design på en 19�? berøringsskjerm. I tillegg er kontrollenheten kompatibel med LVD sin offline knekkeprogramvare CADMAN-B.

Kantpresser utstyrt med TOUCH-B-kontrollen har også en knapp på fotpedalen som gir mulighet til å finjustere bakanslaget.

Les mer på www.lvdsn.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.065