23948sdkhjf

Aarbakke velger kjølevæske fra Strub

Etter omfattende testing har Aarbakke valgt kjølevæske fra Strub på alle sine maskiner. Renere maskiner og bedre ytelse er hovedbegrunnelsen for beslutningen.

Etter en omfattende testperiode på seks måneder, valgte Aarbakke å skifte til kjølevæske fra Strub på hele sin maskinpark.

- Renere maskiner og bedret ytelse var hovedgrunnen til at vi valgte Strub fra Meidell, sier serviceansvarlig Erik Alstadsæter hos Aarbakke. Representantene fra Meidell bisto oss på en svært profesjonell måte gjennom hele prosessen med tømming, rensing og igangkjøring av den nye væsken, og sier videre at han er spesielt fornøyd med den løpende oppfølgingen fra anlegget var klart til bruk igjen i starten av januar og fremover.

Økt kompetanse

- Meidell og Strub har tatt begrepet service og oppfølging et steg videre, og med på kjøpet har vi også selv fått økt kompetanse rundt hvor viktig riktig væske og oppfølging er for et langsiktig og økonomisk resultat, fortsetter Alstadsæter, før han haster videre til andre oppgaver.

Strub er en sveitsisk kvalitetsprodusent av alt innen smøremidler og kjølevæsker, med kunder og markeder rundt omkring i hele verden, og forhandles i Norge gjennom Meidell.

Les mer om produktene fra Strub på www.meidell.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078