23948sdkhjf

Nybra Maskin åpner salgslokaler i Lørenskog

Nybra Maskin har åpnet egne lokaler i Solheimsveien 50, på Lørenskog, for salg av kvalitetsverktøy fra leverandøren C. S. Messel AS med varemerker som, Fein, Grit, Mafell og Dräco.

Alle merkene er kjent for sin svært høye kvalitet og er produsert i Tyskland. I tillegg til alle verktøyene føres slipe- og kappeskiver fra den velrenommerte leverandøren Slipex, med merker som bl. annet Starcke, Lessmann og Comet. Etter hvert vil også sortimentet utvides med andre leverandører.

Alle maskinene Nybra Maskin fører er produsert for kontinuerlig, tøff bruk og målet er å være leverandør til verksteder, industrien, bygg og anlegg og den seriøse hobbybrukeren. Nybra Maskin vil blant annet føre maskiner for boring, kjerneboring, gjenging, platebearbeiding og alt tilleggsutstyret som følger med.

Velrennomerte merkevarer

Om merkevarene Nybra Maskin fører kan det fortelles at Fein i over 140 år har vært en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy. De er kanskje mest kjent for sine Multimaskiner, de originale Feinsagene, MultiMaster og SuperCut, men er en betydelig leverandør til håndverk og industri, med mange nisjeprodukter og selvfølgelig mer tradisjonelle maskiner.

Produsenten Grit er kjente for sine gode løsninger for industri og verksted, og har velkjente modulløsninger som gjør båndsliping meget fleksibel.

Mafell er trebearbeidingsverktøy kjent for høyt dreiemoment, høy motorytelse, robust konstruksjon, suveren presisjon og enestående driftssikkerhet.

- Vi i Nybra Maskin er nært knyttet til våre leverandører og denne nærheten er en stor styrke hos oss som forhandler. Når nye produkter kommer får vi umiddelbart opplæring og kunnskap som kommer våre kunder til gode.

Et annet og veldig viktig fokus for oss vil være vår nye serviceavdeling. Der vil vi ha det som finnes av nødvendig utstyr for å kunne reparere, yte service og nødvendig vedlikehold på alle de forskjellige verktøyene vi selger, understreker Tore Nygaard.

Les mer på www.powertool.no

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.219